Žalbe na rezultate konkursa Radosnog detinjstva moguće podneti samo mejlom

Žalbe na razultate konkursa za prijem dece u vrtiće Radosnog detinjstva zbog trenutne epidemiološke situacije moguće je podneti samo imejlom, saopštila je ova predškolska ustanova.
Žalbe na rezultate konkursa Radosnog detinjstva moguće podneti samo mejlom
Foto: 021.rs
Kako navode u Radosnom detinjstvu, žalbe se podnose Komisiji za prijem dece u roku od osam dana od dana objavljivanja spiskova primljene dece na zvaničnoj internet stranici ove predškolske ustanove. Žalbe se mogu podneti na mejl socijalard@gmail.com.
 
Na sajtu je okačen formular žalbe koji treba popuniti. Nakon toga ga treba priložiti u obliku vord ili pdf dokumenta ili ako je ručno popunjen uslikati – skenirati i priložiti u mejl. Tako poslatu žalbu ova ustanova štampa i prilaže uz predmet koji nakon toga ponovo razmatra.
  • Mira

    09.07.2020 17:10
    Ajde da pocnemo da cesljamo od deteta do deteta kad su primljeni i kako. Transparetno - nije. Jaslena grupa jos prosle godine po 40 beba u Palcici npr, ko je primljen kad je vecina ispod crte? Ko dozvoljava da bude toliko dece u grupi? Ove godine bez istaknutih mesta po vrticima...Odbijeni i onda, i sada..Kakav je to sistem? Posaljes zalbu i sta onda? Nikad te niko ne pozove. Zamazuju ljudima oci. Hocu transparentno i javno za svako dete br bodova i kriterijume prijema. Pa da vidimo.
  • Zoran

    08.07.2020 11:00
    Supruga i ja oboje zaposleni, zadnjih 5 godina redovno apliciramo (poceli sa prvim detetom, sada i za drugo), nijednom nismo prosli. Apliciramo u vrtice sa maksimalnim brojem slobodnih mesta za starosne grupe nase dece. Bio sam 2 puta da vidim rangiranje i bodovanje (posle sam shvatio da je to gubljenje vremena) i bez misljenja centra za socijalni rad (odnosno ako vama i detetu nista ne fali, ili niste podmitili nekog tamo) ili bez bar dvoje upisane dece u radosno detinjstvo (koje takodje ranije niste mogli upisati bez bodova koje nosi misljenje centra za socijalni rad) ne mozete dobiti dovoljno bodova da budete iznad liste. Sistem nam je divan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti