FOTO: Burna novosadska noć - neredi u fotografijama

Burno veče je za Novosađanima, demolirana je Gradska kuća, ljudi su prebijani, hapšeni.
Nekoliko hiljada građana okupilo se u juče u Novom Sadu protestujući protiv najave uvođenja policijskog časa, ali, pre svega, protiv aktuelne vlasti.
 
Građani su imali nekoliko zahteva. Oni su zatražili ostavke direktora policije Vladimira Rebića, ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, te gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
 
Takođe, zatražili su i raspustašnje Kriznog štaba, kao i da se novac koji je namenjen za crkvu, preusmeri za medicinare, dok bi svi oni koji su izgubili posao tokom pandemije, trebalo da budu vraćeni na svoja radna mesta.
 
  
 
Protest ste od samog početka, pa do kraja, mogli da pratite jedino na sajtu i Fejsbuk stranici 021.rs. Naši reporteri Dragana Prica Kovačević i Žarko Bogosavljević bili su na terenu i i zabeleži su objektivom dešavanja na ulicama grada.
 
  
 
Pogledajte fotografije sa sinoćnjeg protesta.
 
 
  • Dada

    09.07.2020 13:57
    @Jovan
    Mora se fasisticka vlast stititi po svaku cenu. Mislim da je ovaj psihoticni ludak na vlasti sposoban da se puca po narodu bojevom municijom. Mi imamo posla sa ozbiljno psihicki poremecenom osobom na vlasti.
  • neko

    09.07.2020 13:31
    @zoro
    a od 5. oktobra su nam ruze procvetale?
    zato su i propali na izborima, pa sad na silu pokusavju da se vrate pajtic i bagra, pa da pokradu i ovo malo sto je ostalo
  • Liman

    09.07.2020 12:35
    Dok su ta deca lomila Gradsku kucu nije bilo policije a to lomljenje je trajalo i trajalo, pa su onda policajci prebili nekog random decka na biciklu i jos mu bacili bicikl, mislim necu ni da komentarisem koliko je to bilo nepotrebno i jadno..Znaci zasto policija nije sprecila lomljenje celog prizemlja i da li stvarno neko veruje da su Hrvati ljubomorni na nasu ekonomiju pa da su poslali navijace da lome po Srbiji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti