Šestoro učesnika protesta povređeno u Novom Sadu

Na protestima u Novom Sadu sinoć je povređeno šest osoba.
Šestoro učesnika protesta povređeno u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći, njihove ekipe zbrinule su šest osoba, a u pitanju su rasekotine i slične lakše povrede.
 
Među povređenima je i jedan muškarac koji je tokom protesta kod zgrade Radio-televizije Vojvodine, gde je razbijen ulaz u zgradu, zadobio posekotinu noge.
 
Inače, svi povređeni su učesnici protesta, dok povređenih policajaca nije bilo. 
  • Pancevac

    09.07.2020 10:29
    Sad treba da tuzi RTV zato sto nisu stavili upozorenje da ako se lomi staklo nogom mozes da se poseces.
  • Hahahohohuhu

    09.07.2020 09:35
    Policija je u ulici Modena iz čista mira srušila biciklistu koji nikakve veze nije imao s protestima i izlemala ga. Postoje snimci na društvenim mrežama.
  • Konjina

    09.07.2020 09:28
    Sam
    Sebe isjeko.....sta razbijate???stoko nekrstena....to je imovina R.Srbije.....idite pa napadajte lopove i profitere ak vec trazite neku pravdu.....Njihovu imovinu unistavajte ak vec morate nesto lupati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti