Vučić: Pokušaj blokade auto-puta kod Novog Sada je čist terorizam

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sinoćnji "poziv građanima da zauzmu auto-put čisti terorizam".
Vučić: Pokušaj blokade auto-puta kod Novog Sada je čist terorizam
Foto: 021.rs
"Šta je u tvojoj glavi kad hoćeš da zaustaviš auto-put, međunarodni put? Hoćeš da se dočepaš vlasti? Pa, za to moraš da dobiješ glasove", rekao je Vučić.
 
Naveo je da "ne prihvata da prepusti vlast nekome ko ima samo četiri odsto podrške".
 
"Neki koji su tobož bojkotovali izbore danas su hteli da zatvore auto-put kod Novog Sada. To je čisti, nepatvoreni terorizam. Ko ste vi da zatvarate auto-puteve, mislite da je moguće da maltretirate celu zemlju i sve ljude", rekao je Vučić.
 
On je negirao da je država ubacila svoje elemente da bi izazvali nasilje, navodeći da su ovo "nezakoniti, neprijavljeni protesti i da ima i umešanosti stranog faktora u njima".
 
 
Učesnici protesta u Novom Sadu sinoć su planirali da blokiraju auto-put za Beograd, ali su odustali kada ih je tamo sačekao kordon policije. Građani su se zaustavili, seli ispred njih i ostavili cveće pored pripadnika MUP-a. Više o protestu čitajte OVDE.

Komentari 116

  • Džoni Vajsmiler

    14.07.2020 13:43
    KOLONIJALNA VLAST
    Koje crne izbore. Sve je Vučić to pokrao i to onako prostački, džiberski. Ogromna je sramota za predstavnike EU što uopšte razgovaraju sa jednim takvim likom.
  • Pera

    12.07.2020 17:30
    terorizam je...
    Znate li gospodine Vučiću šta je terorizam ?

    Terorizam je kad Vi, kao predsednik Republike, bez trunke osnova u Ustavu, zakonu ili posebnog ovlašćenja Narodne Skupštine idete da pregovarate sa premijerom Kosova o priznanju nezavisnosti Kosova... I kad svakog bogovetnog dana, po sto puta, na svakoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom ljudima ispirate mozak, svojim lažima i glupostima...

    Eto to je terorizam.

  • Nstv

    12.07.2020 12:57
    Magija
    Userali ste se ,grci vam se faca.Odlazite pustite nas da zivimo kao ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti