Novi Sad produžio mere do 7. avgusta, sportistima dozvoljeno korišćenje bazena na otvorenom

Štab za vanredne situacije u Novom Sadu produžio je mere za suzbijanje epidemije do 7. avgusta, zbog toga što je epidemiološka situacija u gradu i dalje nestabilna.
Novi Sad produžio mere do 7. avgusta, sportistima dozvoljeno korišćenje bazena na otvorenom
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju gradskog štaba, produžena je zabrana korišćenja otvorenih i zatvorenih bazena i spa i velnes centara, kao i organizovanje svečanosti, sportskih i drugih zabavnih manifestacija.
 
Štab je sportistima dozvolio korišćenje bazena na otvorenom Sportskog centra "Sajmište" i bazena "Slana bara", kako bi plivači i vaterpolisti nastavili treninge.
 
Podsetimo, gradonačelnik Miloš Vučević rekao je juče da popuštanja epidemioloških mera u Novom Sadu neće biti skoro zbog nepovoljne situacije, o čemu opširnije OVDE.
 
U protekla 24 sata povećao se broj pacijenata pozitivnih na covid19 u novosadskim bolnicama, kao i broj osoba na respiratoru, o čemu više OVDE.
  • Bazeni

    02.08.2020 19:36
    Bazeni u Beogradu rade a epidemiološka situacija je još manje povoljna nego u Novom Sadu. Zašto smo ovde diskriminisani?
  • Majka

    01.08.2020 21:12
    komentar
    Zasto ne kaznjavate one koji prave guzvu .Ono sta se desava na keju zrtava racije je SRAMOTA GRADA NOVOG SADA ,CAK I PRE POJAVE KORONE!
    Tu ne samo da ima alkohola,pusenja a i droge ...nakon toga ujutro gomila flasa i smeca ispred spomenika zrtvama racije.Koja je tek sad opasnist .Zbig ovakvih i slicnih ponasynja lekari u kovid odeljenjima klinickog centra ,ne mogu da stanu od posla ,da odu kuci uvek u rizimu da se zaraze ...medju tim lekarima su i moja deca.!
    Ljudi,opametite se !
  • Kac

    01.08.2020 18:18
    Pitanje
    Šta se dešava u Gerontološkom centru Novi Sad???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti