Napadaču na novosadskog aktivistu Milana Vujića određena zabrana prilaska, istraga u toku

Dvadesetdvogodišnjem I. R, osumnjičenom da je 9. avgusta na Bulevaru Evrope napao novosadskog aktivistu Milana Vujića, određena je zabrana prilaska, sastajanja i komuniciranja sa napadnutim mladićem.
Napadaču na novosadskog aktivistu Milana Vujića određena zabrana prilaska, istraga u toku
Foto: 021.rs
Kako za 021 navode u Osnovnom javnom tužilaštvu, istraga o napadu je u toku, I. R. je saslušan, a njegovo zadržavanje je ukinuto i uvedene su navedene mere.
 
"Naloženo je osumnjičenom da se javlja svakog prvog u mesecu, počev od 1. septembra 2020. godine pa ubuduće, u Policijsku ispostavu Stari grad u Novom Sadu", navode za 021 u Osnovnom javnom tužilaštvu.
 
U ovom postupku u toku su dokazne radnje. Sledeći će zvaničnu izjavu u postupku dati upravo Milan Vujić.
 
Podsetimo, Milan Vujić, novosadski student i aktivista, napadnut je početkom avgusta na Bulevaru Evrope, kad se biciklom vraćao sa treninga. Kao napadača Vujić je identifikovao svog prijatelja iz detinjstva, a sada politički aktivnog mladića.
 
Vujić je s višestrukim povredama glave završio na operaciji u Kliničkom centru Vojvodine i trenutno se oporavlja.
 
Napadnut je zbog, kako tvrdi, mišljenja koje je izneo na Tviteru, a detalje cele priče čitajte na OVOM LINKU.
  • Stanoje

    26.08.2020 12:55
    Nažalost još jedan primer korumpiranog pravosudja. DOKLE?
  • Banacan

    25.08.2020 19:41
    Ko kanda sa tastatura presli u parter?Neko bolje bije tastaturom i misli moze sve a neko bolje bije rucnim radom i misli moze sve. Nekad je uvreda recima(kaznjivo) i pogan jezik gori od šamara(kaznjivo)-( ne koristiti sem u samoodbrani).
  • Niko

    25.08.2020 19:35
    Politicki aktivista napao politickog aktivistu! Tacni navodi o ucesnicima jednog od desetinu sukoba nedeljno u NS. Sto je ovaj bitniji od neke druge tuce,politicke ili ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.