VIDEO: Novi Sad u reklami za rumunsko pivo, slavi se Dan ujedinjenja

Pre nekoliko dana objavljena je reklama za rumunsko pivo "Timišoreana", a u njoj se pojavljuje i Novi Sad.
Reklama u Novom Sadu je snimana krajem juna, a rađena je za potrebe piva sa tradicijom dužom od 300 godina.
 
U reklami se vidi Trg slobode i Gradska kuća, a kroz centar grada prolazi pravi voz. Na trgu je veliki broj ljudi, koji mašu zastavama i nose transparente "1 December 1918". 
 
Prvi decembar u Rumuniji se obeležava kao Dan ujedinjena. Na taj datum 1918. godine došlo je do ujedinjenja Transilvanije, Besarabije i Bukovine sa Kraljevinom Rumunijom. 
 
  • Lelemud

    11.10.2020 22:40
    Placi mala placi
    Ne lozite se ...reklama je snimana u Beogradu (bio sam na snimanju) ....snimano je ovde jer smo najjeftiniji za muzenje ... 99 posto reklama je snimano na green pozadini tj. kompijuterski .
  • Milivoj

    03.09.2020 13:59
    Veliki pozdrav sa glavnog novosadskog kolodvora... ma koga mi lažemo...
  • Šomi PK

    03.09.2020 09:54
    Pozdrav do Temišvara!
    E moji novosađani pitate se odakle Rumuni iz Temišvara u Novom Sadu? Novi Sad se pobratimio sa Temišvarom 2005-te godine.
    Kad smo već kod Temišvara mi iz Novog Sada nemamo direktnu autobusku liniju za taj grad,što je nedopustivo! Nadam se u nekoj skorijoj budućnosti da će gradonačelnik i njegovi ljudi srediti taj problem. Hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti