Novosadski DJ Lag najbolji regionalni DJ i producent

Novosadski DJ Lag dobitnik je nagrade "Ambasador" za 2019. godinu, nagrade koja se već četiri godine dodeljuje u susednoj Hrvatskoj u domenu elektronske muzike.
Novosadski DJ Lag najbolji regionalni DJ i producent
Foto: 021.rs

Upravo njega publika je svojim glasanjem odabrala za najboljeg regionalnog DJ-a i producenta.

Nagrade, koje su ovih dana laureatima uručene u kultnom zagrebačkom klubu "Akvarijus", dodeljuju se najboljim domaćim i regionalnim festivalima, klubovima, muzičarima...

Dodeli su prisustvovali pripadnici ove scene iz Hrvatske, ali i regije, među njima producenti, promoteri, organizatori festivala, voditelji klubova, radijski voditelji, PR-ovi, novinari i nezavisni istraživači koji su, delom, bili i članovi žirija za pojedine kategorije dodele ovih priznanja.

Publika je odlučivala i u najatraktivnijoj kategoriji najboljeg festivala. U regiji je to sarajevski "Garden of Dreams".

Uručenje nagrada "Ambasador" trebalo je da se održi u martu u Rijeci, u sklopu Evropske prestonice kulture, ali je odloženo zbog pandemije.

  • Marko

    22.09.2020 20:43
    Bravo
    Bravo Lag

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti