Slobodan Malešić na čelu novosadske policije

Slobodan Malešić danas je postavljen za načelnika Policijske uprave u Novom Sadu, nakon što je sa tog mesta smenjen Milorad Šušnjić, nezvanično saznaje 021.
Prema saznanjima 021, Malešiću je danas uručeno rešenje direktora policije Vladimira Rebića, kojim je postavljen na tu funkciju, na kojoj će biti do izbora novog načelnika.
 
Novi vršilac dužnosti načelnika PU Novi Sad važi za čoveka bliskog vrhu MUP-a.
 
Rođen je 29. jula 1976. godine u Prijepolju, a na Policijskoj akademiji u Beogradu diplomirao je 1999. godine. Radni odnos u MUP Srbije zasnovao je 1995, a u Upravi saobraćajne policije je proveo osam godina, gde je dogurao do zamenika načelnika Uprave saobraćajne policije. 
 
Kad je 2014. godine imenovan direktor policije Vladimir Rebić, Malešić je postavljen za načelnika Uprave saobraćajne policije, a onda je marta 2016. postavljen za načelnika u PU Kragujevac gde se zadržao do polovine septembra te godine kad je postavljen za Rebićevog pomoćnika. U junu 2019. godine Malešić je unapređen u čin generala policije.
 
I dalje iz Ministarstva unutrašnjih poslova nema potvrde informacije o smeni Milorada Šušnjića i imenovanju novog načelnika.
 
Zvaničan razlog smene za sada nije poznat, ali do nje dolazi gotovo istovremeno sa nizom događaja koji su usledili nakon brutalnog prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici, 24. avgusta, o kojem je javnost saznala tek kasnije, kada je snimak sa sigurnosnih kamera objavljen na društvenim mrežama. Usledilo je prepiranje između Tužilaštva i policije o (ne)reagovanju obe strane i prebacivanje odgovornosti.
  • Kordun

    24.09.2020 18:18
    Vojvodjanin!
    Pa dosad je bio Vojvodjanin na celu Pu Novi Sad,gospodin Susnjic je iz Ratkova,pa vidite dokle je doveo nasu policijsku upravu,dno dna!
  • Zvonko

    24.09.2020 17:51
    veselica
    Ne dirajte moga kuma, da nije njega ko zna gde bih bio ja.
    Kume samo napred. Sada si već iskusan kadar. Moju školu ko prodje, nema više nazad!
  • Marko

    23.09.2020 13:15
    Racionalnost
    Kao neko ko je kritican po pitanju sadasnje vlasti, i ko veruje u racionalnost i objektivnost, zivim za dan kada ce ostrasceni opozicionari i tviter mudroseri reci "pa dobro, ajde eto priznajem, to je korektno uradjeno, i postupili su odgovorno", a ne da odmah uplove u novo jezgro teorija zavere i smisljati kako je to sve unapred smisljeno i da je sada ovaj novi direktor evo upravo pre sat vremena napravio aferu tako sto je nagovorio djokovica da servira lopticu i pogodi sudiju a to je bio znak iluminatima da naprave onaj odron ledenog brega na Grenlandu koji ce nas sve unistit, i naravno za to je sve kriv Vucic jer je on to nalozio tom direktoru.

    Ja ne znam da li ljudi imaju ikakve granice u kritici, i da li se nekada zapitaju da ce mozda upravo oni ili neko njihov nekada zavrsiti na nekoj visokoj, nezahvalnoj i odgovornoj poziciji u zivotu i doziveti linc isti kao i onaj koji oni priredjuju drugima svaki dan, cesto neopravdano, nepravedno, iz ciste ostrascenosti i potrebe za klevetanjem.

    Stara mudrost kaze - ni sa cim ne treba preterivati, pa ni sa kritikom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti