Novosadski "Krov nad glavom" i humani građani pomogli bivšoj reprezentativki Jugoslavije da se skloni sa ulice

Združena akcija "Krov nad glavom Novi Sad" i humani građani prikupili su 137.096 dinara za Novosađanku Nadu Drvenjak Šljukić, bivšu reprezentativku Jugoslavije u rukometu, koja je zbog teške životne situacije po drugi put završila na ulici.
Novosadski "Krov nad glavom" i humani građani pomogli bivšoj reprezentativki Jugoslavije da se skloni sa ulice
Foto: 021.rs
Kako je objavila Združena akcija, ovaj novac će bivšoj reprezentativki i njenom sinu pomoći da premoste težak period do trajnog rešenja. Oni se trenutno nalaze u iznajmljenom stanu. 
 
Članovi ZA "Krov nad glavom Novi Sad" posetili su Nadu i preneli njenu poruku ljudima koji su donirali novac.
 
"Hvala svima koji su mi pomogli. Hvala čoveku iz sporta koji nam je bar za neko vreme obezbedio smeštaj. Hvala Združenoj akciji koja je bila uz nas mesecima. Značilo bi nam još samo kad bi sin uspeo negde da se zaposli", poručila je.
 
U "Krovu nad glavom" su da će ostati uz ovu porodicu i nastaviti da pomažu, te pozvali ljude da nastave da doniraju porodici na njihov račun.
 
Nada Šljukić; Broj računa: 200 83249404 38 (Poštanska štedionica)
 
 
Podsetimo, kako je 021.rs već pisao, ova penzionerka ima karcinom dojke, a na ulici je ostala po drugi put, nakon što joj je prvi put od strane gradskih i pokrajinskih vlasti obećano trajno stambeno rešenje. Opširnije OVDE.
  • gradjevinac

    28.09.2020 19:54
    Zašto gradska vlast ne traži od Galensa jedan stan za ovu zaslužnu gradjanku.
    Koliko ste stanova samo ukešili, kako vas nije sramota da pošteni ljudi nemaju rešeno stambeno pitanje.
  • Vojvodjan

    28.09.2020 17:33
    Sirotinji fake prolog za krov
    Gde su Nasi bogati politicari da pomognu sirotinji koji su zbog halavi politicar Koji su Nam unistili fabrike she su pretvorili u njini privatnu svojinu e kada bi tito video koje je mangupe skolovo a lagalinsu ga da su veliki komunisti lad nelezi braze oni su veliki capitalistic I ne haje za narod a linear pted izbore da zive za narod I srbiju I nasu decu damo budale su im poverovali I ovu prevari kada cemo se vec jednom probuditi I vrati Nas socijalizam a ove lazne bogatase na goli otok I save vrati narodu jer ovaj narod se notion protiv kapiyalizma I Dali dva miliona zrtava za slobodu a mi lepo smo kapitulirali a pokedini su enormo bogati jer su se lepo nakrali brz studs zive a narod gladuje narode probudise I vrati nasa stars vremena
  • Shorty

    28.09.2020 16:48
    Na gospodju je suvisan svaki komentar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti