FOTO, VIDEO: Plakati protiv Borislava Novakovića izlepljeni po Novom Sadu, odgovor na akciju Narodne stranke

U centru i drugim delovima Novog Sada pojavili su se plakati sa porukama protiv šefa novosadskog odbora Narodne stranke Borislava Novakovića.
FOTO, VIDEO: Plakati protiv Borislava Novakovića izlepljeni po Novom Sadu, odgovor na akciju Narodne stranke
Foto: 021.rs

Kako se uverio 021.rs, na plakatima je fotografija Novakovića od pre desetak godina kada je još bio član Demokratske stranke i direktor tadašnjeg Zavoda za izgradnju grada, a fotografija je okružena dolarskim novčanicama i napisane su dve poruke - "Bora kradem iz budžeta grada Novaković" i "Dok je metre nizao, novac mu je stizao".

Poruka na plakatima više nego jasno aludira na suđenje Novakoviću koje je završeno pošle nedelje njegovim oslobađanjem, o čemu više na OVOM LINKU. Na plakatima nema potpisnika, ali se po izgledu palakata i porukama može naslutiti da je ovo odgovor Srpske napredne stranke na akciju Narodne stranke od kraja prošle nedelje.

Novaković je tada sa drugim članovima njegove stranke lepio plakate potpisane sa "Narodna stranka Novi Sad" na kojima je bila fotografija gradonačelnika i potpredsednika SNS-a Miloša Vučevića i dve poruke "Miloš Galens Vučević" i "Dok spratove diže, novac samo stiže". Ova akcija lepljenja plakata Narodne stranke je bila prekinuta dolaskom policije, o čemu više na OVOM LINKU.

Povodom pojave ovih plakata i sam Novaković se oglasio na fejsbuku gde se naprednjacima zahvalio na besplatnoj reklami. 

Počelo je i "napredno" plakatiranje Novog Sada! Tema: zlikovac Bora Novaković! Plakate lepe kriminalne grupe koje su...

Posted by Borislav Novaković on Понедељак, 28. септембар 2020.

Dodjamo i da je većina plakata na lokacijama u centru Novog Sada koje je 021.rs obišao, bila potpuno ili delimično pocepana.

  • posteni1

    30.09.2020 19:18
    Bobo
    Ovi tvoji su vratili NS ne u 2000. nego u 1992.
    Pričaš o sudijama koje je navodno Bora postavio, kad je bio vlast pre 10 godina.
    Ko je na vlasti poslednjih skoro 9 godina u Srbiji?
  • Ulemek

    29.09.2020 17:41
    Ono kada ti je gradonačelnik od pre 10 godina najveći problem u životu da moraš da lepiš plakate?! A u gradu sve fino i bajno, nema raspalih ulica, raspalih trotoara, drveće ne pada na automobile, fasade se ne krune, omladina se ne ubija u tučama nego je Bora najveće zlo?
  • boba

    29.09.2020 11:02
    Kako bi SUD i mogao da odluči drugačije kada ga je isti taj Novaković postavio??? Ali čekamo mi Zakon o poreklu imovine pa da vidimo kako neko sa platom od 120.000 RSD ima milione, što u nekretninama što u kešu što u užoj i široj rodbini. Tu ti tvoji iz SUD-a neće pomoći. Takođe OVAJ komentar nikada neće biti objavljen, jer i u njemu imaš umešane prste, SOLUNCU! Ovde se objavljuju samo komentari ''podobnih'' koji žele da vrate NS u 2000-tu, što se naravno više nikada neće desiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti