"Love Hunters" svirkom u petak predstavlja novi album

Novi album novosadskog benda "Love Hunters" pod nazivom "Peace, OK" biće promovisan svirkom u petak, 2. oktobra, u Kulturnoj stanici Svilara.
"Love Hunters" svirkom u petak predstavlja novi album
Foto: 021.rs
Novih sedam pesama benda "Love Hunters", koji već 33 godine na svoj način doprinosi novosadskoj kulturnoj i muzičkoj sceni, biće osvrt na muzičko nasleđe grada, odnosno zlatno doba novosadskih bendova.  
 
Album je pripreman od juna do avgusta ove godine, a pored članova benda, Milana Mumina, Milana Ljubenkovića, Vladimira Jovanova i Vladimira Đurića, na njemu će se naći i brojni gosti: Sandra Dropo Ramaji (saksofon), Nikola Milanov (trombon), Aljoša Zakić (truba), Čik Ištvan (udaraljke), Damjan Deurić (klavijature), Obrad Laćarac (bas), Vladimir Perović (gitara), Milovan "Jimi" Đuđić (bendžo i lap stil), Ana Perišić (prateći vokali).
 
U sklopu promocije albuma, publici će biti predstavljen i novi spot za numeru "Hold On". 
 
Nakon 14 albuma, rada na muzici za filmove i pozorišne predstave i više od 3.000 održanih koncerata, članovi grupe "Love Hunters" ovaj put žele da ukažu na potrebu kako za novim, tako i za starim izvođačima, koji obnavljaju i iznova osvežavaju sve kvalitete muzičke kulture Novog Sada.  
 
Huntersi spadaju u red bendova koji su novosadsku scenu učinili prepoznatljivom, pa tako stoje rame uz rame sa Pekinškom patkom, Laboratorijom zvuka, Lunom i La Stradom, Obojenim programom, Atheist rap-om.
 
Ulaz na koncert je slobodan.  
 
Publika će koncert moći da prati i onlajn na Fejsbuk stranici Kulturne stanice Svilara, a događaj počinje u 20 sati.  
 
Promocija novog albuma benda Love Hunters jedan je od 42 projekta koji su dobili sredstva na Javnom konkursu lokalnim umetnicima i udruženjima, u okviru projekta "Umetnici. Sad!", koji ima za cilj jačanje lokalne kulturne scene, podizanje njenih kapaciteta kroz mrežu kulturnih stanica, decentralizaciju kulture i razvoj publike. 
 
Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera prevencije propisanih usled trenutne epidemiološke situacije. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Kontroliše se maksimalan broj posetilaca na događajima. 
  • Oko Grom

    01.10.2020 00:19
    Komedija
    A vrijeme je čoveče đe bi ove godine....
  • Matematika

    30.09.2020 22:10
    Postovanje za rad hantersa, samo bih preispitao brojku od 3000 odrzanih koncerata. Bilo ih je puno, ali pomenutih 3000 znaci da su svake nedelje postojanja imali po 2 koncerta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti