FOTO, VIDEO: Uprkos reakciji inspekcije, nastavljeno postavljanje nelegalne bašte kafića u Dunavskom parku

U Dunavskom parku danas je nastavljeno postavljanje nelegalne bašte kafića na zelenoj površini i pored reakcije gradske inspekcije, saznaje 021.rs.
FOTO, VIDEO: Uprkos reakciji inspekcije, nastavljeno postavljanje nelegalne bašte kafića u Dunavskom parku
Foto: 021.rs

Danas, 6. oktobra reporter 021.rs je u parku zatekao nekoliko radnika koji su na ranije postavljenu metalnu konstrukciju stavljali drvene daske. Ovo postavljanje bašte, koje je Gradsko zelenilo prijavilo inspekciji, osim građana posmatrali su i radnici ovog javno-komunalnog preduzeća koji rade u obližnjem javnom toaletu i drugim prostorijama koje koristi služba za održavanje parka.

Za 021.rs su u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove naveli da su pokrenuli upravni postupak protiv kafića "Sasha & Pasha" jer nelegalno postavlja baštu.

"Metalnu konstrukciju, element letnje bašte, u Dunavskom parku postavilo je 'Sasha & Pash' D.O.O, sa sedištem u Novom Sadu, Pionirska ulica 1. Navedeno pravno lice nema odobrenje i saglasnost upravljača JKP 'Gradsko zelenilo'. Gradska uprava za inspekcijske poslove vodi upravni postupak u cilju uklanjanja navedene konstrukcije", naveli su u inspekciji za 021.rs.

Podsetimo da su u Gradskom zelenilu za 021.rs naveli da nisu dali dozvolu za postavaljanje bašte, a da je reagovao i iz Ekološki front Novog Sada zbog još jednog pokušaja devastacije parka. O njihovoj reakciji više OVDE.

Sadržaj je podržan od strane organizacije The European Endowment for Democracy (EED).

  • /

    09.10.2020 22:33
    /
    e pa kada niste hteli u eu
  • N.Sad

    08.10.2020 09:45
    Ništa čudno kad niko ne radi svoj posao. Imate pekaru u Vršačkoj ulici koju je finansijska inspekcija zatvorila a oni nastavili sa radom u drugom poslovnom prostoru koji je spojen sa zatvorenim jer imaju zajedničke prostorije iza i sve normalno. Bez korumpirane inspekcije to nije moguće.
  • Pravda

    07.10.2020 22:21
    Koliko je bašta podignuto gde ne bi trebalo i nikom ništa...neka onda važi zakon za sve isto...meni je žao , taj restoran traje već dug niz godin, divniljudi...tuzno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.