ANKETA: Kome biste dali Oktobarsku nagradu - u trci medicinari, Tate Novosađani, volonteri

Za Oktobarsku nagradu za 2020. godinu pristiglo je 10 predloga ličnosti, institucija, organizacija, koje bi mogle da ponesu ovo značajno gradsko priznanje.
ANKETA: Kome biste dali Oktobarsku nagradu - u trci medicinari, Tate Novosađani, volonteri
Foto: 021.rs
Među predloženim kandidatima za Oktobarsku nagradu su inovator Mile Plavšić, književnik i vajar Radovan Ždrale, učiteljica i humanitarka Anđelka Krasojević, "Kaćke novine", arhitekta Miroslav Krstonošić, direktor Arhiva Vojvodine Nebojša Kuzmanović, humanitarna fondacija "Tate Novosađani", volonteri i volonterke Novog Sada, publicista Vladimir Vrgović i Klinika za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine.
 
U anketi 021.rs možete da glasate za one za koje smatrate da su svojim radom do sada zaslužili ovo gradsko priznanje.
 
 
 
Oktobarska nagrada dodeljuje se 23. oktobra, na Dan oslobođenja Novog Sada od fašizma. Prošlogodišnji dobitnici ovog priznanja su muzičar Milan Mumin i profesor dr Ilija Kovačević.
 
Oktobarska nagrada Novog Sada dodeljuje se za izuzetna ostvarenja u oblastima nauke, kulture i umetnosti, odnosno svih vidova stvaralaštva, publicistike i novinarstva u svim oblicima informisanja, planiranja i uređenja prostora i naselja, arhitekture i graditeljstva, pronalazaštva, razvoja novih tehnologija i usvojenih novih tehnoloških sistema, unapređenja i zaštite životne sredine, prosvete i razvoja školarstva, sporta i postignutih sportskih rezultata, zdravstva i zdravstvene zaštite i socijalnog i humanitarnog rada. 
  • ukinuo

    09.10.2020 10:38
    bi
    nagradu ! zato sto je izgubila prvobitni smisao.
  • Slavica Dokmanovic

    09.10.2020 09:22
    Klinika za ifektivne bolesti N
    Svedocim kao pacijent .Ova Klinika je 2018 godine radila u veoma losim smestajnim uslovima, Medjutim, profesionalnost medicinskog osoblja je bila na visokom nivou.. Dr. Mila Rajkovic zasluzuje pohvalu za odnos koji je imala prema svim pacijentima
    .
    Postovanje i hvala Kolektivu Infektivne Klinike KCV i Dr. Mili Rajkovic.

    Dokmanovic Slavica, dipl.pravnik u penziji
  • Ljudi

    08.10.2020 23:16
    Crnijevic za gradonačelnika
    podrska Tatama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti