Ponovo radi Narodna kuhinja u Sremskim Karlovcima, u budžetu "pronađen" novac

Nakon što je jedan dan prestala sa radom zbog "nedostatka novca u budžetu opštine", Narodna kuhinja u Sremskim Karlovcima je ponovo proradila.
Ponovo radi Narodna kuhinja u Sremskim Karlovcima, u budžetu "pronađen" novac
Foto: 021.rs
Naime, kako za 021 kaže sekretarka Crvenog krsta u Sremskim Karlovcima Marina Fodor, nakon obaveštenja o prestanku rada i pisanja 021, ponovo je održan sastanak sa predstavnicima opštine na kom je odlučeno da će se uplatiti sredstva za rad. Kako objašnjava Fodor, za sada nije poznato do kada će kuhinja funkcionisati bez problema. 
 
"Ne mogu tačno da preciziram, radićemo dok ima novca", kaže Fodor i dodaje da su obroci za 120 korisnika kuhinje za ovaj mesec sigurni. 
 
Podsetimo, kako je 021 pisao, nedavno se na prostorijama Crvenog krsta pojavilo obaveštenje da Narodna kuhinja neće raditi zbog nedovoljno novca u budžetu opštine i da će korisnici u oktobru dobiti tek tri obroka za ceo mesec, čiju pripremu finansira Crveni krst. Zbog takvog tretmana najugroženijih oglasila se i karlovačka opozicija koja tvrdi da je budžet opštine "opustošen" u toku prethodnog mandata Srpske narodne stranke. Opširnije o tome čitajte OVDE.
  • Vidra

    10.10.2020 02:19
    Nikada izvini
    E moj druže Sabahudine, načekaćemo se mi dok srpska pravoslavna crkva pokaže i najmanju ljudskost prema sirotinji. Oni postoje isključivo da bezumnima otimaju novac i da podilaze neobrazovanima kojima je nacionalizam jedini način da se izdignu među od njih mnogo vrednijima jer nemaju nikakvu drugačiju vrednost koja bi ih iskupila kao pripadnike Homo Sapiensa.
  • Sabahudin

    09.10.2020 18:19
    Omerović
    Eparhija prodala malo drva što ih je posekla u Fruškoj gori pa doturila sirotinji "da ne zna levica šta radi desnica"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti