Ulica Marka Miljanova od sutra otvorena za saobraćaj

Ulica Marka Miljanova sutra će biti otvorena za saobraćaj, nakon što su završeni radovi.
Ulica Marka Miljanova od sutra otvorena za saobraćaj
Foto: 021.rs
Izgrađene su saobraćajne površine sa pratećom infrastrukturom i javnim osvetljenjem.
 
Na deonici od Ulice Đorđa Rajkovića do kružnog toka, u dužini od 400m, izgrađen je kolovoz širine šest metara, od kružne raskrsnice do Beogradskog keja, u dužini od 100 metara, izgrađen je kolovoz bulevarskog tipa, dve kolovozne sa po dve saobraćajne trake po smeru.
 
Ulica je dobila 136 parking mesta, obostrane pešačke staze, biciklističku stazu i 59 stubova nove rasvete, a izgrađeni su i kanalizaciona mreža i toplovod. Postojeće zelenilo u Ulici Marka Miljanova je očuvano u najvećoj mogućoj meri, a završen je projekat za pejzažno uređenje i ishodovana je građevinska dozvola.
 
Realizacijom investicije povezane su tri značajne saobraćajnice - Beogradski kej, Venizelisova i Kosovska ulica, a ponovo je uspostavljena veza tranzitnog pravca od Zrenjaninskog puta i Luke Novi Sad, preko Keja do Žeželjevog mosta.
 
Reč je o zajedničkoj investiciji Grada i Pokrajine koja je vredna 205 miliona dinara. 
  • Najzad

    21.10.2020 18:32
    Jednom
    Lepo izgleda ali nece dugo trajati-put je uradjen tako fuserski da ce do proleca da se raspadne-imali smo direktan prenos sa terasa i sve gledali-sramota
  • Podbara

    21.10.2020 18:17
    Kej
    Sve izgleda super urađeno, samo je predugo trajalo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti