FOTO: Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Novom Sadu

Radnici Stana počeli su danas da postavljaju novogodišnju rasvetu u centru Novog Sada.
FOTO: Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako se uverio reporter 021.rs, ukrasi su već postavljeni na Tanurdžićevoj palati, a radnici kače ukrasnu rasvetu i u Ulici kralja Aleksandra, Njegoševoj i drugim ulicama u centru.
 
Ove godine postavljanje ukrasa je počelo kasnije nego prethodnih godina. Naime, prošle godine je ukrašavanje Novog Sada počelo 14. oktobra, dok je 2018. godine to krenulo 12. oktobra.
 
U svrhu novogodišnjeg ukrašavanja grada planirano je da iz budžeta bude upotrebljeno 12.690.904 dinara, što je isto koliko i prošle godine. 
 
 
Podsetimo, Grad je pre desetak dana raspisao tender za kupovinu dodatne novogodišnje rasvete u vrednosti od 16,7 miliona dinara, o čemu više OVDE.
  • Gerontoloski

    28.10.2020 20:48
    Otvarajte Gerontoloski!!!!
    A para nemate da se zaposli jos radnika u Gerontoloskom?
    Nema ko da spusti ljude do vrata, ne mogu da izvedu ljude u dvoriste da udahnu svez vazduh a sede 8 meseci zakljucani u zgradi!!!
  • KirkaYU

    28.10.2020 10:09
    ---
    Tooo, baš smo srećni!!! Čuli su gradski oci da je novac za lečenje male Lane sakupljen, pa su poželeli da proslave kačenjem ukrasa. Još kad stignu novi za par miliončića, sreći nikad kraja!
  • Ovca

    27.10.2020 18:40
    Ovca
    Kome?????? Kovidu????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti