Zahvaljujući velikom broju humanih ljudi, prikupljen novac za lečenje male Lane Jovanović

Prikupljen je novac za lečenje male Lane Jovanović.
Tokom prethodnih meseci građani su slali SMS poruke i organizovali brojne akcije, a sve u cilju da se skupi novac za lek za jednogodišnju Lanu. Ova devojčica ima spinalnu mišićnu atrofiju, tip 1, a lek koji može da joj pomogne košta 2,1 milion dolara.
 
Obaveštenje da je novac neophodan za lečenje sakupljen objavljeno je na Fejsbuk stranici "Za Laninu životnu bitku".
 
"Dragi naši pomoćnici, novac je skupljen, avion sređen! Radost je ogromna, a zahvalnost vječna. Hvala vam svima dobri ljudi. Hvala za svaki odvojen dinar, hvala za svaki uložen trud. Hvala, jer vi svi, Lanini ste anđeli čuvari. Sreća je tolika, da suze same teku. Koža se ježi, srce lupa, glas drhti. Šta je to što nas pokreće? Kakva je to sila kad se mi ujedinimo? Ljudi, ogromna je i svima vidljiva. Neka svi znaju šta je naš narod uspio. A uspjeli ste ono što je drugima skoro nemoguće. Niko nema ono što mi imamo. Niko nema srce junačko, niko nema volju čvrstu, niko nema želju jaku. Hvala vam svima junaci. Hvala za volju, hvala za želju, hvala za trud", zahvalili su se Lanini roditelji svim humanim ljudima.
 
  • Novosadjanin

    02.11.2020 00:53
    Bravo
    Ovo samo pokazuje da kada želimo da budemo složni, možemo i da uspemo u zajedničkom cilju! Samo neka se to dete oporavi, i da nekima ali bar nekima iz nove a stare vlasti ovo skrene pažnju i da se gomila razbacanih sredstava usmere na ovakve akcije!
  • Eva

    01.11.2020 19:41
    Hvala Bogu na dobrim ljudima kad vec crkva nemoze da pomogne.
  • Zoran

    01.11.2020 14:40
    Koliko se samo fontana moglo napraviti od tih para..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti