Već preleti u Skupštini Vojvodine: Poslanica DSS prešla kod naprednjaka, Ristivojević se pita zašto

Poslanica Nada Ševo, koja je bila na izbornoj listi "Metla 2020", to jest Demokratske stranke Srbije i tako ušla u Skupštinu Vojvodine, prešla je u poslaničku grupu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje".
Već preleti u Skupštini Vojvodine: Poslanica DSS prešla kod naprednjaka, Ristivojević se pita zašto
Foto: 021.rs
"Metla 2020" ovim nema poslaničku grupu.
 
Kako je medijima poručio poslanik ispred DSS u Skupštini Vojvodine Branislav Ristivojević, ovaj prelet dogodio se naprasno i nije jasno da li je i čime ova poslanica bila nezadovoljna.
 
"Na stranu što je između dve sednice, vladajuća većina i konkretno SNS od skupštine napravila pijacu. Pre neki dan jedna od poslanica iz našeg poslaničkog kluba Nada Ševo naprasno nas je napustila, ali istog dana otišla u poslanički klub Srpske napredne stranke. Pomislio sam da je nečim nezadovoljna, pa bih voleo to i da čujem. Ona je iskoristila priliku i odmah prešla kod naprednjaka. Stavili smo je na listu jer smo imali poverenja u njene kvalitete, ali pre svega u njen karakter. Međutim, kako kaže narodna izreka, poštene ljude je lako prevariti. Na čast gospođi i SNS koja je već na ovoj sednici demonstrirala manir kupovanja poslanika i preletanja", naveo je Ristivojević.
 
On je rekao da će DSS biti "verovatno jedina opozicija u parlamentu" i dodao da se formira većina vrlo slična staroj.
 
"Najveća žalost od svega je što mi ne možemo o tome, kao poslanici, da saznamo ništa preko zvaničnih kanala i tokova. Evo vi, kao novinari, saznali ste pre nas sastav nove Pokrajinske vlade. Krajnje ekstremno neuobičajeno i u potpunosti van standarda bilo koje parlamentarne prakse da poslanici ne znaju sadržaj one tačke dnevnog reda o kojoj treba da raspravljaju. Moraću vas novinare da pitam ko su kandidati za pokrajinske sekretare. Na stranu što nismo ni ekspoze mandatara dobili ranije pa da možemo da se spremimo za raspravu, imena da dobijemo. Ako je ovakva već druga sednica, kako će da izgledaju naredne četiri godine", pitao je Ristivojević.
  • Dragan

    30.10.2020 13:11
    Ah
    A na listu ko je stavio ?
  • @Milan

    30.10.2020 10:53
    Jedini način da niko nikoga ne prevari je da niko nikome ne veruje a ti se praviš pametan.
    Poverenje je neophodno ali i intuicija.
    Pravnici bi morali biti moralni i eto porofesoru o čemu bi trebalo da razmišlja fakultet.
    Nije ona jedini nemoralni pravnik u zemlji.
    Što ti nisi uradio bolje?
  • Sale NS

    30.10.2020 10:01
    Ponuda
    Ovi su ponudili usisivač, ko još čisti metlom!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti