Ovo je raspored pedijatara sa Novog naselja po ambulantama nakon izmeštanja zbog kovida

Služba pedijatrije u ambulanti Doma zdravlja na Novom naselju je, kako je 021 pisao, zatvorena zbog otvaranja kovid ambulante, a stigao je raspored rada pedijatara po objektima.
Ovo je raspored pedijatara sa Novog naselja po ambulantama nakon izmeštanja zbog kovida
Foto: 021.rs
Tako će u ambulanti u Vase Stajića raditi dr Milena Jovović i dr Milena Zelenović.
 
U Rumenačkoj će biti dr Smilja Papić i dr Miroslava Alimpić Pantić, a u ambulanti u Petrovaradinu dr Tatjana Saravolac.
 
U ambulanti na Klisi biće dr Svijetlana Dobrijević, a u Zmaj Ognjena Vuka dr Dragana Lukić.
 
Više o izmeštanju na OVOM LINKU.
  • Daks

    02.11.2020 18:24
    Za NV
    Šteta što se ne potpišete uz ovako pametan komentar. Da znamo u čije ime govorite. Mi smo pacijenti dr Zelenović i ne odgovara nam da radi u V. Stajić. Ima nas jaaako puno. Srećom vi se ne pitate.
  • Bla

    31.10.2020 09:02
    Znači roditelji i bolesna deca sa N.Naselja će časkom otići do ambulante na Klisi? Ili možda autobuskom linijom koja povezuje ova dva dela grada? A nema takve linije.... pa, onda časkom taksi vozilom, jer je to kratka relacija- cena voznje prava sitnica! Bravo za pametne mozgove i one koji brinu za našu decu. Ko ima para i auto vodi dete kod privatnika, a ti sirotunjo vozaj sat vremena u jednom pravcu autobusima bolesno dete do ambulante.
  • NV

    31.10.2020 07:56
    Dr Zelenovic treba za stalno da ostane u Vase Stajica ambulanti,a Dr Saravolac treba prebaciti u Zmj!Tako vise odgovara njihovim pacijentima!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti