U Domu zdravlja na Novom naselju od ponedeljka i kovid ambulanta za decu

U okviru velike kovid ambulante na Novom naselju od ponedeljka, 9. novembra, radiće i kovid ambulanta za decu.
U Domu zdravlja na Novom naselju od ponedeljka i kovid ambulanta za decu
Foto: 021.rs
Kako saopštavaju iz Doma zdravlja "Novi Sad", u slučaju da roditelj ili staratelj posumnja da je dete inficirano korona virusom, potrebno je da ga dovede u novoosnovanu kovid ambulantu s tim da, ako želi, može prvo da obavesti izabranog pedijatra i sa njim se dogovori oko daljih koraka.
 
Kovid ambulanta za decu nalazi se u delu objekta gde je radila i na početku epidemije (ulaz sa strane) i vidno je obeležena.
 
Radno vreme kovid ambulante za decu je od 7 do 20 časova.
 
Podsetimo, od 4. novembra ceo objekat Doma zdravlja na Novom naselju je kovid ambulanta i od tada je i jedini za rad sa pacijentima sa sumnjom na kovid infekciju u Novom Sadu. Za odrasle pacijente sa sumnjom na kovid infekciju namenjen je glavni ulaz u Dom zdravlja. Opširnije o proceduri za odrasle OVDE.
  • Perica O

    07.11.2020 19:39
    Za проф.др.
    Šta ima da se leče ostali pacijenti? Njih ćemo pribrojati stradalima od korone da bismo povećali do tačke panike njihov za sada mali broj.
    Kad bi neko sproveo nezavisnu statistiku, primetio bi da je 95% preminulih umrlo zbog korone, a ne od korone (čitati pažljivo, velika je razlika).
    Pazite se, medijska kampanja širenja straha je na nenormalnom nivou, i sigurno utiče na sve ljude. Sve je veći broj paničara, pre neki dan sam imao nekih stomačnih problema jer sam pojeo nešto pokvareno, 10 ljudi mi je reklo da je moguće da sam koronista i da treba da se testiram. Ludnica.
  • Mama sa Naselja

    07.11.2020 08:15
    ??? ZGRAN !!!
    Drage komsije, da li mislite da je u redu da celo Novo Naselje (plus Liman od ranije) ostane bez ijednog pedijatra do daljnjeg (citaj bar celu zimu)?!
    Znate li gde je nas izabran pedijatar sada?
    U Petrovaradinu! Bukvalno drugi kraj grada...

    Molim nekog ko zna tacne brojke dece koja su ostala bez svog doktora da navedu podatke.

    Da li zaista ne postoji drugo resenje?!
  • Проф.др.

    06.11.2020 18:13
    Беспотребно.
    Сва одаљења претварају у ковид као да смо у јеку епидемије КУГЕ па ће бити за 10дана 90.000 оболелих.


    Ако буде наставили тако прети нам повећање смртности код осталих болести у НС неће више умирати 10-15 људи него же тај број бити 2 пута већи као и у БГ.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti