FOTO: Gradi se novi Lidlov supermarket kod GSP-a, biće izgrađen do avgusta sledeće godine

Trgovinski lanac Lidl počeo je da gradi novi objekat na lokaciji nekadašnjeg rasadnika Gradskog zelenila na Futoškom putu, pored GSP-a.
FOTO: Gradi se novi Lidlov supermarket kod GSP-a, biće izgrađen do avgusta sledeće godine
Foto: 021.rs
Ovo je četvrti market koji Lidl gradi u Novom Sadu - prethodno se ušlo u izgradnju objekta na uglu Temerinske i Puta Šajkaškog odreda, a postojeća dva objekta su na Novom naselju i Detelinari.
 
Vrednost ovih radova je 196,2 miliona dinara, sa rokom završetka do kraja maja naredne godine. Planirano je da se izgradi 160 parking mesta.
 
 
Lidl je ovaj plac kupio odavno, 2017. godine i to po ceni od 233,4 miliona dinara. 
 
Inače, Lidl je u julu pazario parcelu na samom kraju Limana IV, gde takođe planira da izgradi market.
 
Neto površina novog supermarketa biće 2.451 kvadrat.
  • Milojko

    15.11.2020 23:07
    Ahahahha
    Milan13.11.2020 • 17:54
    Vidi čudo
    Grade,grade,vidi čudo. Kad zatražiš nešto što si kupovao,nema. Pitaš rukovodioce zašto nema? Odgovor nemaju,nema na lageru,ili mi smo ovde zadnji. Nas niko ništa nepita.
    Nemaju već više od nedelju dana vlažnu hranu za mačke u kesicama.Lidl na detelinari Jaše Tomića ulica.

    @Milan ima problem,jer nemaju vlažnu hranu za mačke.
    Miki sinovac za tebe psihijatrija Hajduk Veljković 1.
  • Volim Lidl

    14.11.2020 15:27
    Lidl kao stranu kompaniju cenim iz vise razloga. Pre svega radnicima su dali plate koje su znacajno vece u odnosu na plate u ostalim lancima prodavnica. Korektni su prema radnicima. Deo njihove ponude se proizvodi u Srbiji, po njihovim zahtevima (receptima) i na taj nacin su podrzali male preduzetnike, povecali im proizvodnju. I moj licni utisak- 90% proizvoda su odlicni, a cene pristupacne.
  • Комша

    14.11.2020 09:16
    У Лидлу идем због једног дела производа који су стварно квалитетни а цена им је конкурентна. Имају они и скупих производа, као и неких који нису баш квалитет. Али који маркет то нема? Пекара им је супер.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti