U Novom Sadu na bolničkom lečenju 517 obolelih od kovida

U novosadskim bolnicama na lečenju je ukupno 517 pacijenata obolelih od kovida-19.
U Novom Sadu na bolničkom lečenju 517 obolelih od kovida
Foto: 021.rs
To je 14 pacijenata više nego juče.
 
U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе trеnutnо sе lеče 383 pаciјenta, od kojih su 23 na respiratoru. 
 
Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici leče se 102 obolela, a u Vojnoj bolnici u Petrovaradinu njih 32.
 
Kod velikog broja pacijenata koji su оbоlеli оd kovida-19, s obzirom na težinu kliničke slike, uz ostalu neophodnu terapiju primenjuje se i intenzivna kiseonička potpora, navode u KCV.
  • ozlojedjen

    30.11.2020 17:50
    Zasto se prestalo sa dezinfikovanjem ulaza i ulica?
    To je najmanje sto moze da se uradi.
  • Goran

    30.11.2020 16:37
    Ja ne volim ovu vlast, smatram da su nesposobni i da gledaju samo svoj lični interes, ali i da je neka druga vlast, plašim se da bi bilo isto sve. Ovo je do nas samih, kao naroda, mnogo je ljudi koji se ležerno ponašaju, ne paze se, idu po kafićima, restoranima, kupuju po tržnim centrima kojekakve krpice kada je gužva, idu na slave jedni drugima, prave se kućne žurke. Mnogi su toliko zatucani da misle da virus ne postoji, i da je to sve nekakva zavera protiv njih. Svest naroda je na jako niskom nivou, na žalost. Plašim se da je jedini način da se obuzdaju odredjeni gradjani upravo zatvaranje.
  • tamo vamo

    30.11.2020 16:32
    1/5 doktora u KCV je od pomoći, 4/5 sestara i 60% tehničkog osoblja realno je upregnuto i rade savesno , a iz uprave skoro niko nije od pomoći

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti