Novosadske pijace rade redovno, maske i distanca i dalje obavezni

Radno vreme novosadskih pijaca redovno je i radnim danima i vikendom, saopštila je "Tržnica".
Novosadske pijace rade redovno, maske i distanca i dalje obavezni
Foto: 021.rs
"Ukoliko Vlada Srbije ili Gradski štab za vanredne situacije donesu odluku o promeni režima rada, naše preduzeće će blagovremeno obavestiti javnost o novom, izmenjenom radnom vremenu", navodi "Tržnica".
 
Podsećaju na to da i dalje preduzimaju sve neophodne mere kako bi se zaštitilo zdravlje i omogućio bezbedan rad svih zakupaca našim zakupcima i korisnika pijačnih usluga u uslovima pandemije.
 
Takođe, podsećaju i na to da je na novosadskim pijacama obavezno nošenje zaštitne maske i držanje neophodne distance.
  • milicica

    02.12.2020 22:42
    to vazi i za one sa druge
    strane tezge a vecina ne nosi ili nosi ispod brade. Ne obmanjujte vec prosetajte i vidite pa onda pricajte.
  • Keva

    02.12.2020 21:36
    @milan
    Na Ribljoj uopste nema guzve. Za druge pijace ne znam, a i slab je izbor pa mi je pijaca poslednja opcija. Sve resim u piljari.
  • NS

    02.12.2020 09:10
    Čuj, obavezno nošenje maske! Pola ih ne nosi uopšte a od druge polovine, polovini maska ili ispod nosa ili na bradi (što mu dođe na isto).
    Tako da Tržnica, kao i svaka druga firma ima obavezu da sprovodi mere (ne trgovci - njih Tržnica kontroliše kao i svaka firma svoje zaposlene i kupce).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.