FOTO: Stubićima protiv parkiranja na zelenoj površini između Limana i Telepa

Gradska uprava će postaviti stubiće kako bi sprečila dalje nepropisno parkiranje na zelenoj površini između Limana IV i Telepa.
FOTO: Stubićima protiv parkiranja na zelenoj površini između Limana i Telepa
Foto: 021.rs

Odluka o zaštiti travnate površine doneta je nakon što se 021.rs obratio Gradu, jer su nam građani javili da svakodnevno viđaju automobile parkirane na površini koja je oivičena Bulevarom Evrope i ulicama Ive Andrića, Heroja Pinkija i Ćirila i Metodija. Novosađani koji su nam se obratili navode da se tu već duže vreme nepropisno parkiraju kako automobili, tako i kombiji i kamioni.

- To je jedan slepi deo Ćirila i Metodija koji je tu ostao od kako je sagrađen Bulevar Evrope i kružni tok sa Bulevarom patrijarha Pavla. Razumem da ljudi koriste slepi deo ulice da se tu parkiraju, jer nema dovoljno parkinga, ali sada sve više viđamo da se parkiraju i na zelenoj površini. Ne znamo zašto iz Grada to dozvoljavaju, ali ako su već ostavili da ovo bude neki zeleni trg, površina pored prometnog kružnog toka i raskrsnice, nema smisla da trava bude uništena vozilima - priča sugrađanin sa Limana IV za 021.

U Gradskoj upravi su za 021.rs naveli da su na ovom prostoru uz Ulicu Ive Andrića planirani sportski tereni i zelena površina. Sada su službe Gradske uprave za građevinsko zemljište i Gradske uprave za inspekcijske poslove obišle teren i sagledale mogućnosti rešenja problema, kako bi se do privođenja prostora nameni javna zelena površina zaštitila od nepropisnog parkiranja. Kako su naveli, sada će prostor biti obezbeđen postavljanjem zaštitnih stubića.

Kako je prethodnih dana izgledalo nepropisno parkiranje na ovoj lokaciji između Limana IV i Telepa pogledajte u galeriji:

  • Novo Naselje

    27.12.2020 22:34
    @/
    Imaš kompleks uređenog gradskog područja?
  • Trt

    27.12.2020 19:06
    @Mislilac
    Samo malo, jesi ti pod prisilom kupio stan tamo gde nema parkinga? Zamišljam da se u bilo kojem drugom evropskom gradu desi da se neko doseli i kupi stan gde nema gde da se parkira, pa da krene da 'ispravlja nepravdu' tako što će da ostavlja automobil gde mu padne na pamet - fasovao bi takvu novčanu kaznu da bi se iz mesta vratio kući.
  • /

    27.12.2020 15:56
    /
    imati kola nije luksuz.
    lako je sa limana i subvencionisanog it radnog mesta palamuditi.

    u ns nema ni turskih dolmusa tako da za ozbiljniji transport vam preostaju samo kola

    rece djindjic da cemo titovu vladavinu tegliti na ledjima jos decenijama.
    zato nemamo prevoza u nsu, zato limancani palamude drugima i zato osma ofanziva jos traje

    da ne bude zabune-vozim bicikli vise nego ovdasnji wannabe sns biciklisti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti