Auto-centar "Baki" - Auto servis na Novom naselju

Početak godine odličan je trenutak da svoj automobil počastite novim setom guma - a gde najbolje odabrati odgovarajući set nego u Auto-centru "Baki", na Bulevaru vojvode Stepe 52.
Auto-centar "Baki" - Auto servis na Novom naselju
Foto: 021.rs
Auto-centar Baki je auto servis gde možete naći ubedljivo najveći izbor pneumatika na domaćem tržištu kao i kompletnu dijagnostiku, optičko centriranje trapa, mehaničarske usluge, vulkanizerske usluge i sve to na Bulevaru vojvode Stepe 52.
 
Auto-centar "Baki" je uvoznik i ekskluzivni distributer premium brendova i to Goodyear, Dunlop, Continental, Vredestein, UniRoyal, Barum, Nexen, Sava, Viking, Kelly Tires, Mitas, Continental moto, Michelin, Tigar, Seha, Ruma, Trayal, West Lake, Goodride, Matador, Fulda, Golden Grown, Long March i drugih koji vas interesuju kad je reč o putničkim, industrijskim, teretnim, poljoprivrednim, unutrašnjim ili gumama za motor i skuter.
 
Posebna pogodnost za korisnike usluga auto-centra "Baki" je ubedljivo najsigurnije mesto za odlaganje vaših guma van sezone - hotel za gume. Ostavite svoj set guma kod stručnjaka i pokupite ih naredne sezone u istom stanju, ispravne i "u pripravnosti" za nove vožnje.
 
Veliki i mali servisi ono su što čeka svakog vozača, a uglavnom predstavljaju opterećenje koje se, zapravo, lako rešava kad svoje vozilo ostavite u rukama mehaničara auto-centra "Baki". Detaljan pregled i pravovremena dijagnostika, uz korisne savete, zamenu filtera i motornog ulja i kontrolu čitavog upravljačkog mehanizma vozila deo su bogatog kataloga usluga kad je reč o mehaničarskim uslugama. U "Bakiju" budite sigurni da ćete dobiti kvalitetnu uslugu po ceni koja vam je ugodna "za džep", a što će vam opravdati svaku narednu posetu vulkanizeru.
 
 
Ukoliko kod "Bakija" kupujete filter i ulje za automobil, njihova zamena je potpuno besplatna.
 
U ponudi je i optičko centriranje trapa, neophodno da biste uvek bili bezbedni na putu. Bitno je da ne čekate poslednji trenutak za ovu vrstu intervencije na vozilu jer ćete pravovremenim dolascima na reglažu, u konsultaciji sa mehaničarem, značajno produžiti vek trajanja svog automobila. 
 
Održavajte svoj akumulator u dobrom stanju tako što ćete brigu prepustiti stručnjacima auto-centra "Baki". U "Bakiju" možete da proverite stanje akumulatora besplatno, a ukoliko kupite novi akumulator u ovom auto-centru, njegova ugradnja je besplatna. "Baki" će čak i otkupiti vaš stari akumulator.
 
"Baki" je priča o rastu jedne lokalne vulkanizerske radnje u savremeni, kvalitetan i stručan centar za vaša vozila, bilo da je reč o putničkim automobilima ili poljoprivrednim vozilima. 
 
Uverite se u kvalitet već danas i posetite auto-centar "Baki" na Bulevaru vojvode Stepe 52 - saznajte šta vas u ovom trenutku čeka na akciji i podarite sebi poklon kakav zaslužujete. 
 
 
Za detalje posetite zvaničan sajt OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti