FOTO: U Novom Sadu i dalje pada sneg, na kolovozima ima raskvašenog snega

Sneg u Novom Sadu pada i tokom večeri.
FOTO: U Novom Sadu i dalje pada sneg, na kolovozima ima raskvašenog snega
Foto: 021
Na kolovozima ima raskvašenog snega, nešto više na sporednim, manje prometnim ulicama. Snega ima na trotoarima, ali se na onim širim, na bulevarima, može videti da je uklanjan i da je tuda prošlo vozilo za čišćenje snega. I ispred pojedinih zgrada vidi se da su predsednici Skupštine stanara već organizovali čišćenje, pa su ispred nekih zgrada, doduše retkih, trotoari skoro suvi.
 
Ovako su gradske ulice izgledale tokom popodneva.
 
 
Pogledajte kako izgleda Limanski park danas.
 
 
Prvog novembra 2020. je počelo redovno dežurstvo zimske službe koje će trajati sve do 1. aprila 2021. godine. Od 1. decembra je na snazi dežurstvo u prvom stepenu kada se aktivira sva mehanizacija za čišćenje snega.
 
Zimska služba raspolaže sa 38 vozila i građevinskih mašina koje će čistiti grad. U slučaju vanredne situacije broj vozila može biti povećan. 
 
 
Republički hidrometeorološki zavod je najavio snežne padavine u Novom Sadu i u ponedeljak, utorak, sredu i četvrtak. Najniža temperatura će biti -3, a najviša 2 stepena.
 
 
 
 
Sneg je nešto pre 10 časova počeo da provejava, da bi oko podneva počeo jače da pada.
 
  • Joca

    10.01.2021 19:33
    I sutra objava - sneg iznenadio putare! :D
  • Halion

    10.01.2021 19:17
    Botovi i SNS su krivi, pre njih nikad sneg nije pao, doveli su i klimu do ivice propasti!
  • Dragan

    10.01.2021 19:17
    Eh
    Na mom androidu znak upozorenja na uskoro vejavicu.Iz google pretraživača Foreca mi je na androidu znak sa uskličnikom.Temperatura je u19,15h -4°.Jaki sneg po ovom do 23h kad prelazi u sneg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti