Počelo vakcinisanje zaposlenih u novosadskom domu zdravlja, prioritet medicinari iz kovid centra

Vakcinacija zaposlenih u Domu zdravlja "Novi Sad" protiv virusa korona počela je danas u 11 sati, a u ustanovu je u prvoj "turi" stiglo oko 100 vakcina.
Počelo vakcinisanje zaposlenih u novosadskom domu zdravlja, prioritet medicinari iz kovid centra
Foto: 021.rs
Prioritet imaju zaposleni u kovid centru, ali će sukcesivnom isporukom vakcine na red stići svi zaposleni u narednom periodu.
 
Kako poručuju u domu zdravlja, stigle su Fajzerove vakcine.
 
U toku je i vakcinacija zaposlenih u Kliničkom centru Vojvodine.
  • Hunija

    13.01.2021 21:54
    Hahaha
    A koliko ima zdr.radnika u NS, niko ne govori koliko ih je odbilo vakcinaciju! Po meni su oni bezobrazni.a kad nasu decu vakcinisu MMR i ostalim vakcinama koje od kojih postaju autisticna to nema veze a kad njihovo dupe treba da se vakcinise e pa to onda ne moze. More marsh! Svi bi oni meni podobijali vakcine sada.0
  • Tijana

    13.01.2021 20:48
    Vakcine
    Treba prvo zdravstveno radnici da se vakcinišu svi i iz privatne praxe, pa onda ostalo stanovništvo po prioritetima. Da se vide prve reakcije. Možda će biti ljubazniji a i jeftiniji pregledi sa fiskalnim računom. Zdravi bili i ostali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti