U Novom Sadu vakcinacija građana prijavljenih putem eUprave počinje u subotu

Vakcinacija građana u Novom Sadu koji su se putem eUprave prijavili da žele da prime vakcinu protiv korone počinje u subotu, 16. januara.
U Novom Sadu vakcinacija građana prijavljenih putem eUprave počinje u subotu
Foto: 021.rs
Vakcinacija u subotu kreće u 10 časova u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka, u starom delu ambulante, ulaz broj 3. 
 
Kako je najavljeno iz Doma zdravlja "Novi Sad", građane će pozvati iz Vladine kancelarije za IT i saopštiti im detalje. Nadležni su ranije najavili da se prvo vakcinišu stariji od 75 godina.
 
Vakcinaciju će obavljati dve lekarske ekipe i to Fajzerovom vakcinom, a u ovom trenutku nije poznato koliko doza stiže u Novi Sad.
 
Vakcinacija prijavljenih građana počela je danas u Beogradu. Kako je najavljeno, osim u Novom Sadu, sutra kreće i u Subotici, Zrenjaninu, Kruševcu i Nišu.
  • dm

    15.01.2021 16:51
    .
    hm... sa one 3 vakcine koje ce stici?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.