Gradiće se nova zgrada Osnovne škole "Miloš Crnjanski" na Satelitu

Osnovna škola "Miloš Crnjanski" na Satelitu dobiće novi objekat.
Gradiće se nova zgrada Osnovne škole "Miloš Crnjanski" na Satelitu
Foto: 021.rs
Pokrajinska vlada danas je odlučila da se izdvoji 36 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju novog objekta ove škole, koja je stara oko 60 godina i u veoma lošem stanju.
 
Kako dodaju u Pokrajinskoj vladi, trenutno u ovoj školi nema dovoljno kapaciteta za nastavu za sve veći broj učenika.
 
"Planirano je da novi, moderan objekat bude izgrađen u dvorištu škole na mestu postojećih sportskih terena, na površini od 12.000 kvadratnih metara, što je skoro trostruko više u odnosu na stari objekat. U novoj školi nastava bi se odvijala u 48 odeljenja, koja bi mogla da prime preko 1.400 učenika", zaključak je sa sednice Pokrajinske vlade.
  • Uvređeni

    11.11.2023 09:48
    Nova škola
    Nova škola obećana pre 5 godina za vreme bitisanja i strahovlade bivše direktorke Milice Vučićević. Od tada su urađene samo elektroinstalacije, pojačana instalacija interneta, obnovljeno nekoliko učionica preko raznih donacija. Nova škola sa teretanom i bazenom obećana je još tada. Zaposleni iz škole mogu potvrditi sve pimenuto.
  • Roditelj

    11.02.2021 20:53
    Napravite nam skolu na Novoj Detelinari!!!
  • Mare

    10.02.2021 20:18
    A ND
    Nova detelinara/Sajmsite,potez Bulevar Evrope-Branka Bajica-Hajduk Veljkova-Hadzi Ruvimova,sa hiljadama ljudi da vodi svoju decu gde??? Planirana je skola u Ilije Bircanina, ne znam samo kad misle da je naprave? 2121?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti