VIDEO: Građani i danas pale sveće ispred Balaševićeve kuće i na Trgu slobode, dolaze i iz drugih gradova

Građani se i danas opraštaju od legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je preminuo juče u 68. godini u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.
VIDEO: Građani i danas pale sveće ispred Balaševićeve kuće i na Trgu slobode, dolaze i iz drugih gradova
Foto: 021.rs
Poštovaoci slavnog muzičara od jutros dolaze do njegove porodične kuće u Novom Sadu u Ulici Jovana Cvijića 33, kako bi ostavili cveće, plišanog zeca i upalili sveću njemu u čast.
 
Građani dolaze iz različitih gradova, a došlo je i nekoliko njih iz Hrvatske, pa se tako mogu videti poruke iz Osijeka i Splita.
 
 
 
Veliki broj njih dolazi i do centralnog novosadskog trga, Trga slobode i kod spomenika Svetozaru Miletiću pale sveće i ostavljaju cveće. Mnogi su ostavili i poruke, pa se vide poruke ljudi iz raznih delova Srbije, Hrvatske, Crne Gore...
 
 
Još uvek nije poznato kada će slavni umetnik biti sahranjen, kada će u Novom Sadu biti Dan žalosti.
  • /

    20.02.2021 22:36
    /
    @Ns 10:50
    kao politicaru mozes samo najbolje.
    uspeo je ono sto nikome od vas nije uspelo: da se ispise cirilica u zagrebu

  • NS

    20.02.2021 21:04
    NS
    Malo sam šetala po programima sinoć. PINK bolje da se nije ni oglašavao, one dve još nekako, a reporteg - gde ga nađoše? NOVA s je prekinula program RTS pustio Balkansku, kao i za Šaulića (nemaju novije snimke), PRVA, specijalna emisija, a inače prvi se oglasio HRT2. A danas - treba pogledati snimke iz Splita i iz Sutivana, malog mesta na otoku Braču.
  • Lolo

    20.02.2021 20:03
    Tu će se večno paliti sveće jer mi boljeg nikada nismo, niti ćemo imati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti