FOTO: Bodljikava žica protiv pasa na Limanu izolovana, sutra će biti uklonjena

Komunalna inspekcija izašla je na teren i izolovala trakom bodljikavu žicu, koja je jutros postavljena u Šekspirovoj ulici "zbog pasa".
Međutim, lokacija i dalje nije bezbedna, a sutra će biti pokrenut postupak uklanjanja.
 
 
Bodljikava žica "protiv pasa", kojom je ograđen jedan deo javne površine između zgrada na Limanu, postavljena je jutros, u Šekspirovoj ulici iza broja 30.
 
Kako stanari koji žive u blizini kažu, ogradu su postavile komšije kako bi sprečile pse da obavljaju nuždu u blizini njihove zgrade. 
 
"Bodljikava ograda" visoka je oko 40 centimetara, uverio se reporter 021.rs. 
  • BoeserWolf

    25.02.2021 14:01
    @Milan24.02.2021 • 22:55
    Ne mogu da verujem da idioti nisu pomislili da bi na toj zici,a potom u hitnoj moglo da zavrsi neko dete.Mozda i njihovo unuce.Zbogom pameti ... Vucic,Pink i farma mozak popili

    mora da su vucic i farma ostali zedni, jer ako su njima pili mozgove, tesko da su se mnogo napili
  • Milana

    25.02.2021 09:27
    dokle?
    U nasoj zgradi zivi devojka sa velikim psom. Svakog dana nekoliko puta ga izvede ispred nase zgrade i pusti ga da obavi veliku nuzdu tik ispred, kod nekog drveta. Bukvalno pod prozorom komsijama sa prizemlja. Zaista se osetilo jako. Molili smo je, svadjali se, sazivali sastanke..zvali komunalnu, slikali u vise navrata i slali im slike..NISTA. Jedan dan dolazim kuci kad cela ulica zatvorena, par vozila sa rotacijom..meni srce u pete..kad baba iz susedne zgrade ( posto je i njima smrdelo) sipala malo praska za ves pod drvo da bi uplasila doticnu sa psom.. dosao ceo tim za otrove, policija..
    Poenta je da covek iz nemoci moze da uradi glupost, a svega toga ne bi bilo da komunalna RADI svoj posao!
  • Milan

    25.02.2021 08:54
    PITANJE
    Zar nije bilo lakse, ODMAH ukloniti ogradu? Dok se sve to oznaci i uvije zica, nekoliko poteza makazama za zicu, uz zapisnik, od strane nadleznih organa i resen problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti