U Novom Sadu smanjen ukupan broj zaraženih kovidom

U Novom Sadu i Vojvodini je nastavljeno povećanje broja novoobolelih od korone, ali se ujedno smanjio ukupan broj zaraženih.
U Novom Sadu smanjen ukupan broj zaraženih kovidom
Foto: 021.rs
U protekla 24 časa kod još 245 osoba utvrđen je kovid19, što je 17 više nego juče. U Vojvodini je u istom periodu kovid19 utvrđen kod još 859 ljudi, odnosno kod 123 više nego dan ranije.
 
Broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 8.319, dok ih je u Novom Sadu 2.541. To je znatno manji broj nego juče, kada ih je bilo oko 400 više. U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.
 
Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju kao vanrednu. U ovom trenutku na teritoriji 39 opština i gradova situacija se ocenjuje kao vanredna. Epidemiološka situacija se ocenjuje kao nepovoljna na teritoriji šest opština. To su opštine Titel, Beočin, Žitište, Bač, Kanjiža, i Irig.
  • Infomanijak

    03.03.2021 11:15
    Aktivni slucajevi
    Pitanje je kako sracunavaju aktivne slucajeve. Mozda uzmu odredjen period na primer kome je isteklo 14 dana izolacije u prosle tri nedelje i to skinu.
  • S.

    03.03.2021 11:14
    @Sale NS, ova vest je o ukupnom broju zarazenih a ona druga o onima na bolnickom lecenju. Manje je bolesnih ali ih je vise u KCV-u sto ce reci da je veci procenat tezih slucajeva.
  • Sale NS

    03.03.2021 09:59
    KAKO?
    Odmah uz ovaj tekst stoji i tekst pod naslovom "Za jednu noć znatno povećan broj kovid pacijenata u Kliničkom centru Vojvodine". O ČEMU SE RADI?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.