Od 25. marta na šalterima GSP dopuna samo za NSMART kartice, pogledajte da li morate da izradite svoju

Od subote, 6. marta, počinje prijem zahteva za izradu NSmart mesečnih građanskih, đačkih, studentskih i penzionerskih kartica za elektronsko plaćanje vožnje u gradskom prevozu.
Zahtevi za izradu pretplatnih kartica mogu se preuzeti OVDE ili na prodajnim mestima GSP. 
 
Zahtevi se primaju na kioscima na platou ispred Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace, preko puta Limanske pijace i na Novom naselju.
 
Za izradu NSmart kartice potrebno je sledeće:
 
Za učenike i studente: zahtev za izradu kartice overen u školi, odnosno na fakultetu; putna isprava, indeks ili lična kartu na uvid; fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra. 
 
Za građane: čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra.
 
Za penzionere (važi za mlađe od 65 godina): čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra, na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije.
 
Izrada kartice košta 375 dinara.
 
Od 25. marta svi korisnici mesečnih građanskih karata, đačkih, studentskih karata i penzionerskih karata moći će na prodajnim mestima GSP da kupuju mesečne dopune isključivo NSmart karticama. Važnost starih mesečnih kartica za pomenute kategorije prestaje 31. marta.
 
Korisnici radničkih pretplatnih karata i dalje kupuju markice po starom sistemu, a biće obavešteni kad dođe trenutak za izradu radničkih NSmart kartica.
 
Detaljnije o NSmart sistemu u Novom Sadu saznajte OVDE.
  • ananas

    05.03.2021 10:28
    eh kad bi bilo
    usluga i ponasanje vozaca je katastrofa a vi pricate o nekim smart karticama, ima precih stvari da se resi u tom trulom vasem sistemu
  • NS Sale

    04.03.2021 18:30
    Kako vas nije SRAMOTA???
    "Za učenike i studente: zahtev za izradu kartice overen u školi, odnosno na fakultetu; putna isprava, indeks ili lična kartu na uvid; fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra"????
    Zbog čega ponovo overen zahtev-potvrda???Pa deca su sva imala overene zahteve za pokazne pre 1.septembar???Zašto u MARTU menjate pokazne karte???U septembru prošle godine izrada je bila 375 dinara i trebala je da pokrije potrebe putovanje naše dece do kraja školske godine????Zašto niste odmah napravili "smart" pokazne????Koliko je izrada sad ovih novih??
    SRAMOTA
  • G pen

    04.03.2021 16:42
    I nabavite vozacima maske jer ih ne nose. I slusalice da ne maltretiraju sa laznim narodnjacima zvanim turbofolk.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.