Sloba Snajper i saradnik nakon saslušanja pušteni na slobodu

Član uprave FК Vojvodina Slobodan Milutinović Snajper i osoba čiji su inicijali G.N. iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na Jahorini, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, rekao je za Srnu portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer.

On je naveo da su državljani Srbije privedeni na kriminalističku obradu zbog sumnje na nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, prenela je Srpskainfo.

Kramer je dodao da je saslušanje obavljeno po nalogu Osnovnog suda na Sokocu.
 
"S obzirom na to da postoji sumnja da je imenovani (Milutinović) počinio određena krivična dela iz Krivičnog zakonika Republike Srpske, nastavlja se sa radom u ovom predmetu", saopštio je Kramer za Nova.rs.
Podsetimo, Slobodan Milutinović Snajper uhapšen je u sredu, na Jahorini, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske tada nije saopšteno koji su razlozi za hapšenje ovog tridesetčetvorogodišnjeg Novosađanina, kao i za hapšenje G. N. iz Novih Ledinaca.
 
Prema pisanju pojedinih medija, uhapšen je zbog sumnje na trgovinu drogom.
 
Funkcioner FK Vojvodina poznatiji je javnosti po naslovima iz crne hronike, nego po svom sportskom radu. Milutinović je i zastupnik prvoligaša Kabela, a bio je osuđivan na kaznu zatvora zbog krivičnih dela.
 
Više o usponu i padovima Slobe Snajpera možete da pročitate u OVOM TEKSTU.
  • Mire

    05.03.2021 09:28
    Detelinara
    Pa sta ste mislili,da ce u aps,e pa nece,ima jos gudre da se proda,ne mogu ja sam ceo grad da pokrivam!!!!
  • Podbarac Original

    05.03.2021 09:22
    Sve ok
    Dragi sugradjani,ovaj momak ce biti buduci gradinacelnik Novog Sada,ima sve uslove.Zasluzni je clan SNS,revnosno je obavljao sve zadatke koje je dobio,ima iskustva u rukovodjnju nekoliko uspesnih preduzeca,vodi jedan uspesan nizerazredni klub i clan je upravnog odbora raspalog fudbalskog kluba koji se jos uvek zove Vojvodina,ne znam zasto.Ako slucajno nema visoke skole,bez problema ce ih ekspresno zavrsiti a i doktorat moze nakon toga.Sprecice reketiranje sa strane,iskljucivo njegova ekipa ce to da radi a i bice redovnije snabdevanje Novog Sada svim vrstama narkotika i to po damping cenama,niko nece imati tako povoljnu drogu kao Novi Sad.Policija ce kao i do sada aktivno ucestvovati u zastiti lika i dela buduceg gradonacelnika jer je nedodirljiv,ne znam ni zasto su ga konkretno hapsili u Bosni,pravosudje je pod njegovom upravom takodje,tako da boljeg kandidata nema.Jedina razlika izmedju njega i Vucevica je sto sadasnji gradonacelnik nosi naocare,onace su pajtosi.
  • Sale-NS

    05.03.2021 06:21
    Info
    Zar nije istina da ga je izvadio pravi mocnik u nasem gradu, pravi vlasnik svih njegovih automobila, veliki covek iz senke, koji je blizak svim sns klanovima ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika