Uskoro konkursi za direktore Čistoće, Vodovoda i Zelenila

Novosadska preduzeća "Vodovod i kanalizacija", "Čistoća" i "Gradsko zelenilo" dobiće nove direktore putem konkursa koji su u pripremi.
Uskoro konkursi za direktore Čistoće, Vodovoda i Zelenila
Foto: 021.rs
Predloge odluke o sprovođenju javnih konkursa za izbor direktora ta tri preduzeća usvojiće odbornici Skupštine grada na narednoj sednici, u petak 12. marta.
 
Na čelu Vodovoda se od 2016. godine nalazi pravnik Gvozden Perković (LSV), dok je na čelu Čistoće master ekonomije Vladimir Zelenilović (POKS). 
 
Zelenilo od 2016. godine vodi ekonomista Miloš Egić (SNS).
 
Sva tri direktora nasledila su svoje funkcije nakon lokalnih izbora prošle godine i nisu bili deo raspodele partijskog plena. Ukoliko budu bili zainteresovani da ostanu na rukovodećoj poziciji i pobede na konkursima, sledi im još četiri godine direktorske funkcije.
 
Rok za prijavu na konkurse biće 30 dana od dana objave konkursa u Službenom glasniku Republike Srbije, što znači da će konkursi biti okončani do sredine aprila.
  • Majkan

    13.03.2021 11:01
    Samo jedan čovek zna da vodi Cistocu i to svi znaju od cistaca na ulici do gradonacelnika ali valjda čekaju da se ovi povuku. Neću ga imenovati dobro je poznat u svim krugovima
  • Student

    12.03.2021 10:25
    Pre 3 meseca dobijo sam odkaz ko nepodoban da radim jer nisam član njihove stranke sad cujem za stalne kradje od strane dva koja su mi dala otkaz pa kako onda svi cutu i ne bune se
    Ko će plati hiljade i hiljade evra kradene nafte gume delove metle kante i ovo najnovije za koje još cute a zna se da su dva sada glavna koja matretiraju radnike ukrala. Sto cutu svi o tome i ko će plati da se taj kamijom namesti kad su prodali deo
  • Čistoća

    11.03.2021 12:09
    Laufer
    Što pre da dođu oni maskirani u ČISTOĆU, pa svim oko ruku ,za početak 30 dana...pa da odgovore za mnogobrojni kriminal,pa malo do ČENEJA da vidimo šta je ko kupijo i napravio,šta vozila i radnici rade na toj lokaciji,,,,za deponiju da se i to preispita, bruka i sramota za Novi Sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti