Nastava na daljinu i za đake od 5. do 8. razreda osnovnih škola u Vojvodini

Na osnovu preporuke Kriznog štaba sa današnje sednice, doneta je odluka da se u periodu od 15. do 19. marta 2021. godine nastava organizuje na daljinu za sve đake od petog do osmog razreda osnovnih škola, kao i za sve razrede srednjih škola, saopštio je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.
Nastava na daljinu i za đake od 5. do 8. razreda osnovnih škola u Vojvodini
Foto: Pixabay
Za osnovce od prvog do četvrtog razreda, nastava se organizuje svakodnevno u školi, kao i do sada.
 
Sve obrazovno-vaspitne ustanove obaveštene su o ovoj odluci i poslato im je uputstvo za organizaciju rada. Način realizacije nastave dalje će se prilagođavati u skladu s preporukama nadležnih organa i institucija, koje su uslovljene epidemiološkom situacijom.
 
Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i dalje će pratiti razvoj epidemiološke situacije u školama se sedištem u Vojvodini, kao što je i do sada činio, navodi se u saopštenju.
  • Viji

    13.03.2021 00:57
    ...ima li ko da vodi racuna o
    ...Ovoj deci. Ima. Roditelji!
  • Roditelj

    12.03.2021 19:37
    Zašto bar nisu osme razrede ostavili da idu u školu?Pola sedmog razreda i ceo osmi imaju nakaradno obrazovanje a bliži se prijemni ispit za upis u srednje škole...Da li ima nekog ko misli o ovoj deci???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti