Više od 30 miliona dinara za komunalno opremanje stambenog bloka za izbeglice u Futogu

Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) počela je radove na opremanju stambenog bloka za izbeglice u Futogu.
Reč je o prvoj etapi izgradnje saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na prostoru ograničenom ulicama Dr Milana Nikolića, Sonje Marinković, Kozaračkom i Ulicom nova (planirana ulica paralelna sa Ulicom dr Milana Nikolića).
 
UGZI navodi da se izvode pripremni i zemljani radovi uz nasipanje peskom kako bi bio omogućen pristup izgradnji budućih objekata. U saopštenju kažu da će izgraditi pristupne saobraćajnice i trotoare i biće nasut prostor namenjen zelenom pojasu. Takođe, biće izgrađena vodovodna i kanalizaciona mreža.
 

Za ovu investiciju u budžetu Grada izdvojeno je 30.935.000 dinara sa PDV-om, a planirano je da radovi budu završeni u roku od 100 dana. Radove izvode "Put-invest" i "AB&CO" koji su bili i jedini ponuđači na tenderu.

  • Masa

    14.04.2021 19:48
    Stan
    A kada ce rang listsa?
  • g pen

    13.04.2021 10:11
    Lala i Sandra su sve objasnili. A zasto je Lala u pravu? Zato sto sam video zabradjenog sa kokardom i M75 u rukama suvozaca.
  • ?

    13.04.2021 09:46
    Da li se proverava:
    da li oni koji koriste ovo već možda imaju nekretnine u HR i BiH ili su ih imali pa prodali?
    Pomaže se onima kojima se ne bi smelo pomagati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti