Otvoren Emmezeta centar u Novom Sadu

Emmezeta centar otvoren je 8. aprila u Novom Sadu, u Temerinskoj 95.
Novosađani će imati priliku da uživaju u velikom, atraktivanom prostoru opremljenom po svim aktuelnim standardima uživanja u uređenju doma, a povodom otvaranja, Emmezeta je donirala 500.000 dinara Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.
 
V.d. direktorka Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine dr Jelena Antić zahvalila se na ovoj donaciji. 
 
"Otvaranje nove kompanije u našem gradu je lep događaj, posebno kada je propraćeno ovako lepim gestom. Nama znači svaka donacija i pored sredstava, odnosno kapitalnih ulaganja koje dobijamo od našeg osnivača, Pokrajine. Mi se trudimo da poboljšamo uslove za boravak malih pacijenata u našoj ustanovi, te će sredstva tome i biti namenjena. Vrlo je važno na ovaj način podići svest ljudi i kompanija da budu društveno odgovorni zbog dobrobiti svih nas jer sa razvijanjem takve svesti mi možemo samo ići napred", rekla je dr Antić. 
 
 
U kompaniji Emmezeta navode da ulažu poseban trud da njihovi prodajni centri postanu sastavni deo svake lokalne zajednice. 
 
"Verujemo da prodajni centar može u isto vreme biti i mesto u kome se jednostavno pronalazi sve za uređenje modernih enterijera, ali i odgovoran komšija koji brine za svoje okruženje. Uvek se trudimo da aktivno pomažemo ustanovama koje se brinu o zdravlju građanki i građana Srbije, a ovog puta želimo da pružimo podršku našim najmlađim sugrađankama i sugrađanima iz Novog Sada i cele Vojvodine da što pre ozdrave i ostvare sve svoje snove. Takođe, ovim putem želimo da kažemo hvala hrabrom i požrtvovanom medicinskom i nemedicinskom osoblju Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, kao i cele Srbije koji su svakog dana heroji borbe za zdravlje svih nas", navode u ovoj kompaniji.
 
Prodajni centar u Novom Sadu je peti po redu objekat kompanije Emmezeta u Srbiji, posle dva centra u Beogradu (Bežanijska kosa i Karaburma) i centara u Čačku i Nišu. Emmezeta u Srbiji s uspehom posluje već više od pet godina, a cilj im je razvoj na srpskom tržištu i približavanje svim građankama i građanima Srbije koncepta centra za potpuno opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora nameštaja, dekoracije i tehnike na jednom mestu i cene prilagođene kupovnoj moći.
 
 
U novosadskom Emmezeta centru kupce očekuje čak 6.000 m2 moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora sa velikim parkingom i nizom drugih pogodnosti. Emmezeta je već prepoznatljiva u Srbiji po velikom izboru svega potrebnog za uređenje doma, kancelarije, bašte, ali i kao mesto sa velikim izborom korisnih i lepih poklona.  
 
Emmezeta i u Novom Sadu nudi nameštaj za sve prostorije i bašte, veliki izbor dušeka, rasvete, posuđa, posteljine i atraktivne dekoracije, kao i najmoderniju belu tehniku, male kućne aparate i televizore. Sve posetiteljke i posetioce očekuju i brojne inspiracije i ideje za uređenje enterijera i eksterijera, zatim program lojalnosti koji donosi brojne pogodnosti (Emmezeta klub kartica), kao i stručno osoblje uvek raspoloženo da posavetuje i predloži optimalnu organizaciju prostora i nove trendove.
ShopiNS

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

"Dani poljoprivrede" na Novosadskom sajmu

Manifestacija "Dani poljoprivrede", koja se održava u onlajn formatu, počela je na Novosadskom sajmu, a u fokusu događaja biće subvencije i novčani podsticaji poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Najviše su plate pokrajinskih ćata

Tokom februara drastično su povećane zarade službenika u administraciji Vojvodine, pa su po primanjima daleko premašili i dosadašnje rekordere, zaposlene u državnim javnim preduzećima.