Smanjen broj kovid pacijenata u Novom Sadu

U protekla 24 časa u Novom Sadu je smanjen broj kovid pacijenata.
Smanjen broj kovid pacijenata u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Trenutno ih je 348, što je četvoro manje nego juče. Na respiratorima je njih 25, četvoro manje nego juče.
 
Pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine je 265 kovid pacijenata, od kojih je 16 na respiratorima. Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici je 83 kovid pacijenta, od kojih je devetoro na respiratorima.
 
Nije poznato koliko je pacijenata u međuvremenu otpušteno sa lečenja, odnosno preminulo, a nije poznato ni koliko je njih u međuvremenu primljeno u bolnice. 
  • LUdilo

    23.04.2021 10:33
    Ludila
    Da li je moguce da ce nas drzyti zatvorene mesecima a onda dozvoloti Exit da nam dodju svi moguci sojevi u grad?Ko je ovde LUD?Ko ce u buducnosti postovati mere ako se Exit desi?Zar nije dosta ovolikih razlika jedni mogu da rade,drugi ne mogu da rade a o Exitu se razmislja!
  • Dragan

    23.04.2021 10:05
    Ah
    Može li neko objasniti gde je četvrtina krova urgentnog centra.I kakve su to daske na krovu ?Ko ne vidi nek bolje pogleda sliku.
  • Lustrator

    23.04.2021 09:41
    4 manje
    A izvinte zanimalo bi me zašto je četvoro manje na respiratorima?
    Poboljšalo im se stanje pa su ih skinuli sa respiratora ili su umrli pa su ih skinuli sa respiratora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.