FOTO, VIDEO: Omladinci Narodne stranke traže da se skloni SNS reklama sa Spensa

Omladina Narodne stranke organizovala je akciju na Spensu, gde već 18 meseci stoji velika reklama Srpske napredne stranke.
FOTO, VIDEO: Omladinci Narodne stranke traže da se skloni SNS reklama sa Spensa
Foto: 021.rs

Oni su na plakat za kongres SNS-a zalepili poruku "zloupotreba vlasti" čime su, kako navode, hteli da ukažu na to da su naprednjaci tu reklamu stavili uz navode da će biti uklonjena za tri dana, ali da i danas stoji na istom mestu i da ni uprava Spesna, ni loklna vlast, ni predstavnici naprednjaka nisi dali objašnjenje što reklama nije uklonjena.

"Povodom skandalozne činjenice da stranačka reklama SNS-a i dalje prekriva zapadnu fasadu Spensa omladina Narodne stranke još jednom izražava oštar protest jer je postavljanje stranačkih obeležja ili reklama na ustanove i institucije kojima je osnivač Grad potpuno nedopustivo i predstavlja grubu zloupotrebu vlasti. Drugo, stranačka reklama koja je postavljena na Spens još 27. oktobra 2019. godine, protivpravno i posle 18 meseci stoji na istom mestu, iako je rok za njeno uklanjanje davno istekao. Treće, poslednji put pozivamo gradske vlasti da uklone ovu reklamu, u protivnom bićemo prisiljeni da u danima koji slede to učinimo mi i tako okončamo ovo protivpravno stanje", naveli su omladinci.



Samo nekoliko minuta nakon što su aktivisti Narodne stranke postavili natpis "zloupotreba vlasti", pojavili su se redari Spensa koji su sve fotografisali, a dva radnika su uklonila natpis.

  • rodoz

    24.04.2021 12:01
    Onisunapredovalianassuunazadil
    Nažalost ovo nije jedini slučaj, setimo se i onih natpisa "Pajtić lopov" niko ne sme to da briše i da čisti, isto tako i plakati protiv Novakovića , i Đilasa "Ne može gari..." niko ne sme da ih skida jer je vlast to zabranila, a dok su nazadnjaci bili opozicija sve im bilo dozvoljeno i učešće na javnim tv servisima i kojekakve tribine mitinzi i žvrljanje grada , sada kada su nazadni na vlasti nemilosrdni su prema svima koji ne misle kao oni, bez namere da branim Đilasa, Pajtića i Boru , ne zaslužuju da se ta radi njima i njihovoj deci. Konkretno za ovaj plakat valjalo bi da piše "11 godina nazadovanja" jer je to istinito nikakvog tu napretka nema za narod ove napaćene države, osim ako nazadni nisu mislili na svoje džepove onda i jesu ostvarili napredak..
  • Mile

    23.04.2021 19:54
    Npo
    Zahtev za pristup informaciji od javnog značaja direktoru koliko je plaćena reklama
  • Gari

    23.04.2021 18:53
    Da li je i koliko reklama plaćena ako je polje 2m2 prema cenovniku 3000din/mesečno, a stoji već dve godine. Ako nije krivična protiv direktora i Nadzornog odbora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti