I danas manje kovid pacijenata u Novom Sadu

I dalje opada broj kovid pacijenata koji su na lečenju u Novom Sadu.
I danas manje kovid pacijenata u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U zdravstvenim ustanovama ih je trenutno 305, odnosno pet manje nego juče. Na respiratorima je njih 21, dvoje manje nego juče.
 
Kada se gleda pojedinačno po zdravstvenim ustanovama, u Kliničkom centru Vojvodine je 218 kovid pacijenata, od kojih je 14 na mehaničkoj ventilaciji. Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici nalazi se njih 87, od kojih je sedmoro na respiratorima.
 
Iako broj kovid pacijenata opada, nije poznato koliko je njih u poslednja 24 sata primljeno na lečenje, a koliko otpušteno, odnosno da li je bilo preminulih, jer zdravstvene ustanove neće da objave ove podatke. 
  • vladaNS

    30.04.2021 13:04
    ?
    Odlična vest da se smanjuje broj obolelih....... Ali setite od prošle godine pa do današnjih dana, kad god su od strane vlasti najavljivani neki događaji, utakmice, izbori (koji nisu bili), turnir u tenisu, otvaranje kafića i koječega, ovi su kao bečki hor pevali kako se smanjio broj zaraženih....Ko ovde koga z... b.. a? Pozdrav iz Vojvodine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti