FOTO: Red za vakcinaciju ispred Novosadskog sajma

Od jutros je red ispred Novosadskog sajma, jer građani čekaju da se vakcinišu.
FOTO: Red za vakcinaciju ispred Novosadskog sajma
Foto: 021.rs
Punkt za vakcinaciju protiv kovida danas i tokom ostalih prazničnih dana radi redovno, osim u nedelju, 2. maja kada je planirana dezinfekcija prostora.
 
 
U Domu zdravlja "Novi Sad" za 021.rs su naveli da građani koji zbog proslave 1. maja i Uskrsa ne budu mogli da dođu određenog dana na predviđenu revakcinaciju, mogu slobodno da se pojave dan kasnije ili nekog od narednih dana.
 
 
Glavni tehničar Doma zdravlja Nenad Vukas, rekao je da narednih dana ne bi trebalo da bude većih gužvi. 
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević naveo je da je oko 125.000 Novosađana primilo bar jednu dozu vakcine, a od toga je 84.000 potpuno vakcinisano. Najavio je da posle praznika kreće vakcinacija po tržnim centrima.
 
Podsetimo, na Novosadskom sajmu se građanima koji nemaju zakazan termin preko eUprave nudi Fajzerova, Sputnjik V, Astrazeneka i Sinofarm vakcina.
  • put

    02.05.2021 21:01
    Imao sam zakazano, ali za rodjaka sam isao vise puta do sajma da vidim kolika je guzva. Tri puta sam se autom provozao do sajma, dva puta je bio ogroman red do master centra, a treci dan nigde nikoga. Javio mu, on dosao tamo i zavrsio za 10 min.
  • resenje

    02.05.2021 20:57
    Trebalo bi na ulazu reci ne primamo koji nisu zakazani do 13h i vracati ih. Drugim recima, primamo samo zakazane prepodne, ostale vracati.Kad se rascuje, svi koji nisu zakazani dolazice poslepodne i nece se mesati sa zakazanima.
  • Logi

    02.05.2021 17:22
    krdo
    pravo ka imunitetu krda

    pa onda opet

    i opet

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti