Bez veće promene broja obolelih od kovida u novosadskim bolnicama

U novosadskim bolnicama danas nema veće promene u broju obolelih pacijenata i na lečenju je 276 osoba zaraženih kovid-19.
Bez veće promene broja obolelih od kovida u novosadskim bolnicama
Foto: 021.rs

Za razliku od prethodnih dana kada je broj padao za više od 10 pacijenata dnevno, sada ih je dvoje manje.
 
U Kliničkom centru Vojvodine se leči 200 pacijenata, od kojih je 11 na mehaničkoj ventilaciji, što je isti broj zbrinutih kao u nedelju.

Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici je 76 kovid pacijenata, što je za dvoje manje nego dan ranije. Na respiratorima je pet ljudi, što je za troje manje nego u nedelju.
 
Iako broj kovid pacijenata nastavlja da opada, nije poznato koliko je njih u poslednja 24 sata primljeno na lečenje, a koliko otpušteno, odnosno da li je bilo preminulih jer zdravstvene ustanove neće da objave ove podatke.

Podsetimo da je prošle nedelje minsitar Zlatibor Lončar za 021.rs saopštio da je za proteklih 13 meseci u Vojvodini od posledica virusa preminulo skoro 1.100 osoba, što je prvi zvanični podatak za smrtnost u Pokrajini za više od osam meseci.

  • Od

    03.05.2021 10:50
    Od
    Od srede povecan broj obolelih po obicaju! Krivim gradjane a jos vise drzavne vlasti i KS,koji se ponasa neodgovorno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti