FOTO: Izrezan asfalt oko drveća na Bulevaru oslobođenja

Na parking prostoru na Bulevaru oslobođenja, ispred ulaza u Bezbednosno-informativnu agenciju, izrezan je deo asfalta kako bi se sačuvalo drveće.
FOTO: Izrezan asfalt oko drveća na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Korenje nekoliko stabala bilo je prekriveno asfaltom, što je bilo izazvalo uzbunu kod građana koji su prolazili bulevarom. Oni su se zabrinuli da će drveće ostati "asfaltirano".
 
 
Međutim, u "Parking servisu" su za 021.rs objasnili da je takvo stanje privremeno, te da je posao urađen na taj način kako bi se postigao bolji kvalitet radova.
 
Asfalt oko drveća je izrezan, kako je i prethodno najavljeno u "Parking servisu".
  • Gradjevinac

    07.05.2021 22:48
    Svi se razumeju u sve
    Tako se radi svugde takva vrsta parkinga zbog brzeg i kvalitetnijeg izvodjenja radova.Dali ste razmisljali kako bi to izgledalo da se prvo postave ivicnjaci pa onda asfalt i koliko bi to trajalo.Asfalt je 160c a ne 210 i ni jedno drvo nije osteceno,izlazili su strucnjaci iz gradskog zelenila koji su to potvrdili.A vama sto se razumete u sve onako gledajuci s terase verovatno je bio lepsi onaj stari parking.Sto se tice firme koja je radila asfaltiranje,kamo srece da je vise takvih firmi u gradu.Cuveni su po kvalitetu i brzini izvodjenja radova.Veliki respekt...
  • Vlada

    05.05.2021 23:55
    @Detelinarac

    A koliko je tek luzera koji misle da asfaltiranje parkinga zahteva neku specijalnu ekspertizu - to je tek posebna priča.
  • Detelinarac

    05.05.2021 20:22
    Novi Sad- Grad eksperata za sve. Ovde ima onih koji komentarisu i razumeju se u sve.. od zelenila, parkinga, garaza, mesta za bolnicu, pravde, zakona...ma sve... i to ima pojedinaca koji bas na svaku vest komentarisu....ala ima ludaka majko rodjena....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti