SNS odgovara demokratama: Rukovodstvo Spensa smenite posredstvom odbornika, ako ih imate

Gradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se nakon saopštenja Demokratske stranke u vezi sa otvorenim bazenima na Spensu.
SNS odgovara demokratama: Rukovodstvo Spensa smenite posredstvom odbornika, ako ih imate
Foto: 021.rs
Demokrate su u svom saopštenju navele da su otvoreni bazen na Spensu pretvoreni u baru i smetlište, poslavši medijima fotografija na kojima se vidi da su pločice ispucale, te da je ograda ubačena u vodu. Više o tome na OVOM LINKU.
 
Naprednjaci navode da je saopštenje GO Demokratske stranke u kom navode da je bazen na Spensu "zapušten i devastiran i pretvoren u baru i smetlište", "samo jedno u nizu bezuspešnih podsećanja javnosti na formalno postojanje stranke koja je Srbiju, od 5. oktobra 2000. do poraza na izborima 2012, dovela upravo do toga da liči na ono što tvrde za pomenuti bazen". 
 
"Tvrdnje da 'postoje indicije da su bazen oštetili radnici koji su bili angažovani u rekonstrukciji' još jedan je dokaz da se svako saopštenje demokrata svodi na neproverene izjave u stilu 'rekla-kazala'. Gradski odbor Srpske napredne stranke podseća na to da je Grad angažovao eminentne stručnjake sa Fakulteta tehničkih nauka koji su utvrdili greške prilikom rekonstrukcije bazena na Spensu. Mišljenje Кomisije upućeno je i Gradskom javnom pravobranilaštvu da utvrdi da li je potrebno pokrenuti pravne postupke protiv odgovornih. Nedostaci na bazenu se otklanjaju i on će uskoro biti na raspolaganju sportistima i građanima, u zavisnosti od procene epidemiološke situacije u gradu i zemlji. Takođe, u planu je i pokrivanje bazena na Sajmištu balonom, tako da će ovaj objekat biti na raspolaganju sportistima tokom cele godine", navode u SNS.
 
Kada je u pitanju inicijativa predsednika GO Demokratske stranke Veljka Krstonošića, koji traži smenu poslovodstva Spensa, naprednjaci ga pozivaju da to učini - ali redovnim putem. 
 
"Posredstvom odbornika u Skupštini grada. Naravno, ako ih Demokratska stranka ima", zaključuje se u saopštenju SNS.
 
Podsetimo, kako smo objavili, grad je obezbedio 60 miliona dinara za rekonstrukciju postrojenja za pripremu bazenske vode zatvorenih i otvorenih bazena, dok je preko Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dobijeno 30 miliona dinara za sanaciju plaže otvorenog bazena. Međutim, radovi na tome još uvek nisu počeli.
  • aa

    14.05.2021 13:01
    Otvoreni bazen Sajmište
    Balon i otvoreni bazen "Sajmište".
    Da li to znači da će uništiti i jedini otvoreni bazen koji imamo. Da li se taj balon sklanja leti (mislim da ne) ili će biti preko cele godine. Nemojte da uništite jedini čestiti bazen koji imamo (za građanstvo). Sportisti imaju bazen "Slana bara" i zatvoreni bazen "Spens".
  • @

    09.05.2021 12:54
    @Teca
    Cudite se da je Liga u vlasti iako, kako kazete, nije presla cenzus.
    To nije tacno.
    Cenzus nije presla na republickim izborima, sto i ne cudi jer em je zastranila em niko ispod Save i Dunava gde je vecina biraca, ne glasa za njih.
    Ali u NS i Vojvodini Liga je presla cenzus.
    Ne branim Ligu nego ispravljam izrecenu neistinu.

    A zbog bazena, gradonacelnik da podnese ostavku!
  • Džordž

    08.05.2021 23:29
    Ovo ne treba braniti
    Ove probleme, probleme sa zatvorenim bazenom, niko ne sme da brani i to treba prekinuti što pre. Sa ovim nemaju veze ni SNS ni žuti nego oni kojima je dato da gazduju Spensom kome god pripadali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti