Počinje gradnja centralne kuhinje "Radosnog detinjstva"

Izgradnja nove centralne kuhinje "Radosnog detinjstva" mogla bi da počne za nekoliko dana.
Izgradnja nove centralne kuhinje "Radosnog detinjstva" mogla bi da počne za nekoliko dana.

Direktor Predškolske ustanove Borislav Samardžić kaže za Radio 021 da će do sutra biti završen tender i očekuje se da Fond za kapitalna ulaganja izabere izvođača radova. Novi objekat, kako je ranije najavljeno, imaće kuhinju, vešernicu i odeljenje za tehničku dokumentaciju. Kapacitet je 20.000 obroka što će biti dovoljno za narednih 15 godina, a predviđeno je da kuhinja bude opremljena najsavremenijom opremom za prihvat, obradu i distribuciju namirnica po "hasap" sistemu kontrole hrane i prema mnoštvu ISO standarda

Centralna kuhinja nalaziće se na placu koji je Grad kupio u zoni Sever, a Samardžić se nada da će taj objekat početi sa radom do kraja godine. Za realizaciju ove investicije Republička Vlada je, preko pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, izdvojila 541 milion dinara.

Obroci za mališane sada se pripremaju u dve kuhinje. Jedna je u ulici Pavla Simića, a druga na Telepu. (D.B)

  • Jelena

    08.07.2011 18:22
    sta to vredi -
    kad posle nema para za namirnice, pa deca jedu iz robnih rezervi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti