Jedna voda iz Srbije u švajcarskim apotekama

Kompanija BB Minaqua potpisala je ugovor o izvozu gazirane vode Minaqua u dva švajcarska lanca apoteka: TopPharm Apotheken i Amavita Apotheken.
Jedna voda iz Srbije u švajcarskim apotekama
Foto: Pixabay
Gazirana voda Minaqua u pakovanju od 0,33l, prepoznata je od strane farmaceuta kao odličan suplement za jod što je trenutno, u vreme pandemije Korona virusom, zaista neophodno za jačanje imuniteta.
 
Sa samo dve čaše Minaqua-e dnevno, zadovoljavaju se potrebe organizma za jodom, ističu u kompaniji Minaqua.
 
"Ovaj posao je značajan jer je jedna voda iz Srbije,  gazirana mineralna voda Minaqua, našla svoje mesto na velikom i zahtevnom tržištu kao što je švajcarsko", ističe Sanja Bjelica iz kompanije Minaqua. 
 
  
 

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti