FOTO: Izmešta se igralište na Adicama zbog uređenja Ulice Marije Bursać

Dečje igralište na uglu Cetinjske i Marije Bursać na Adicama u narednim danima će biti izmešteno.
FOTO: Izmešta se igralište na Adicama zbog uređenja Ulice Marije Bursać
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, razlog je planirana regulacija Marije Bursać koja zahvata tu parcelu.
 
Biće izmeštena i podloga koja se, inače, nalazi pored gradilišta "Telepske doline Grande" na Adicama.
 
Ovo igralište trenutno posećuje mnogo dece iz ovog dela grada, a nije potpuno opremljeno rekvizitima za igru.
 
Čitalac 021.rs ukazao je da nedostaje tobogan koji je nekada bio montiran, a da na njegovom mestu ostaci predstavljaju opasnost za mališane.
 
 
U Gradskoj kući kažu za 021.rs da je tobogan uklonjen krajem prošle godine jer je bio oštećen i nebezbedan za korišćenje. 
 
"Demontažu predmetnog rekvizita izvršio je izvođač radova na održavanju dečijih igrališta, a po nalogu nadzornog organa Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije", navode u Gradskoj upravi i dodaju da će novo igralište biti u neposrednoj blizini starog.
 
Na novom igralištu postaviće se svi rekviziti.
 
Ovaj deo Adica mesecima je pod građevinskim radovima, kako zbog kompleksa "Telepska dolina Grande", tako i zbog drugih investitora koji grade. Kraj je u procesu uvođenja kanalizacije, a stanovnici se nadaju da će investicije pratiti i asfaltiranje ulica.

Teme

Adice
  • Maja

    19.05.2021 10:44
    Stanovnici Adica plaćaju poreze kao i svi ostali u gradu,a nemaju igralište i ulično svetlo. Putevi su katastrofa pogotovo u blizini Telepske grande. U Viteškoj kod dalekovoda rupa do rupe. Adice kao divljina,nema škole, jedan mali vrtić državni. Svi koji se dosele tu,zažale dan kada su se doselili.
  • Djomla

    19.05.2021 07:21
    Slika sve govori
    Adice su najlosije mesto za decu nema igralista osim onog u branka copica a to je sklepano kao I ovo iz ovih slika.ali narod se ne buni ovog telca iz mesne zajednice ne interesuje I svi srecni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti