FOTO: Vakcinalni autobus danas na Trgu slobode

Autobus GSP-a koji je preuređen u mobilni punkt za vakcinisanje počeće sa radom danas, 21. maja na Trgu slobode, od 10 časova.
FOTO: Vakcinalni autobus danas na Trgu slobode
Foto: 021.rs
Građani će u autobusu moći da dobiju Fajzerovu ili kinesku vakcinu.
 
Kako je ranije najavljeno, ovaj autobus bi trebalo svaki dan da bude na drugoj lokaciji u Novom Sadu, kako bi se promovisalo vakcinisanje protiv kovida19.
 
Neke od potencijalnih su i Štrand i Univerzitetski kampus.
 
 
Podsetimo da se u Novom Sadu građani mogu vakcinisati bilo kojom od četiri vakcine koje su dostupne u Srbiji na Novosadskom sajmu, svaki da od 8 do 18 časova, dok se na punktovima u tržnim centrima Promenada i BIG od 10 do 20 časova nude Sinofarmova i Fajzerova vakcina.
 
Prema poslednjim podacima Doma zdravlja, u Novom Sadu je za pet meseci vakcinisanja dato 240.000 doza, a oko 110.000 građana je primilo obe doze.
  • Лиманац

    22.05.2021 00:09
    @Какав промашај... кме кме
    Добро је и питао @Новосађанин. Ако су оба писма равноправна (а нису, јер је ћирилица у службеној употреби док латиница то није), због чега ћирилица није, равноправно, заступљена на реклами колико и латиница?
  • Брања

    21.05.2021 14:42
    10
    Одлична идеја, свака част...
    Мора да се пробуди свест грађана, многе чак и теже болести од ковид вируса су решене вакцинама и решавају се и дан данас...
    Чиста 10 за бус и идеју...
  • @Новосађанин

    21.05.2021 12:19
    Kakav promašaj...
    .. od komentara, razmišljanja, a kanda i pokrajine.
    U našoj Vojvodini se koriste oba pisma, a vi imate autobus za Prizren oko 14h.
    Stiglo i ono "dogodine", pa srećan put i da se ne ljubimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.